Bianca Drăgușanu nu uită de dușmance nici din spital. „Cea mai mare alergie o fac la frustrate”. La cine s-a referit

Mihnea Tălău, Gabriel Alexandru 29.12.2022, 20:38
Bianca Drăgușanu nu uită de dușmance nici din spital. „Cea mai mare alergie o fac la frustrate”. La cine s-a referit

Fosta asistentă TV, Bianca Drăgușanu, a avut nevoie de îngrijiri medicale, de sărbători, după ce a suferit o alergie. În exclusivitate pentru Playtech.ro ea a spus că acum se simte bine și urmează un tratament cu un medicament antialergic, prescris în urma unor analize efectuate la o clinică privată. Bianca a completat însă că cea mai mare alergie o face la persoanele frustrate, care se pare că nu-i dau pace.

Tratament antialergic după sărbători

Blondina are grijă mereu de imaginea și de silueta sa și în acest sens nu pune gura pe alcool, nu consumă sucuri și niciodată nu face excese alimentare. Cu toate acestea a făcut o alergie la produsele consumate de sărbători și i s-a umflat fața. De aceea a avut nevoie de perfuzii pentru calmare și a efectuat un set complet de analize, în urma cărora i s-a administrat un tratament cu un medicament antialergic.

„Nu a fost nimic grav. A fost vorba de o alergie minoră. Sunt bine acum. M-am dus la prietena mea la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Mi-am făcut niște analize, iar în 24 de ore mi-am luat rezultatul și am primit un tratament cu un antialergic, cu Claritine”, a declarat Bianca pentru playtech știri.

Bianca Drăgușanu recunoaște: „Foarte multe proaste pe planetă”

Ea a adăugat că cea mai mare alergie o face însă la persoanele frustrate, mărturisind că una dintre acestea nu-i dă pace. Chiar dacă a evitat să dea vreun nume, vedeta face o aluzie subtilă, se pare, la Claudia Pătrășcanu, fosta soție a iubitului său, Gabi Bădălău.

Impacarea anului in lumea mondena din Romania. Cum a fost surprinsa Bianca Dragusanu 1
Biana Dragusanu si Gabi Badalau

„Cea mai mare alergie o fac la proști, la frustrate, la geloase care nu au viață, care-mi scriu de pe n profiluri false. Foarte multe proaste pe planetă, dar parcă toate s-au adunat într-un singur personaj, frustrat”, ne-a spus aceasta.

De data aceasta, deși obișnuită să petreacă trecerea între ani, în locuri exotice, Bianca Drăgușanu, nu și-a făcut planuri înaalte pentru  Revelion. Și asta din cauza situației tatălui iubitului său, Gabi Bădălău, aflat în arest preventiv și cercetat penal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...