Reacția lui Gabi Bădălău la auzul știrii că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. E surpriză mare (Exclusiv)

Stan Filon 09.05.2022, 13:28

O știre a făcut înconjurul internetului, care spune că Bianca Drăgușanu ar putea fi însărcinată din nou! Tatăl copilului se spune că ar fi chiar Gabi Bădălău, deja fostul iubit al blondinei. Acesta a avut și prima reacție, în exclusivitate pentru Playtech.ro, după ce s-a spus că frumoasa mondenă ar fi rămas însărcinată, conform Spynews. Bianca Drăgușanu se află acum în Dubai, într-o căătorie alături de mama și fiica sa.

Ce a spus Gabi Bădălău la auzul știrii că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Milionarul Gabi Bădălău este cunoscut pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba despre viața sa privată. Cu toate acestea, milionarul a decis să  facă lumină în această nouă situație, în care s-a spus că el ar fi tatăl copilului Biancăi Drăgușanu. Acesta ne-a declarat scurt și la obiect: „Eu știu că astăzi, acum, Bianca nu este însărcinată. În rest, nu comentez”, a declarat acesta în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu dinainte de Paște, când blondina a năvălit în apartamentul iubitului său, înarmată cu o bâtă de baseball. Nu a mai ținut cont de nimic și a lovit în stânga și-n dreapta, atunci când și-a dat seama că zvonurile erau adevărate: iubitul său avea o petrecere privată alături de mai mulți prieteni și mai multe domnișoare de oraș. Printre cei „articulați” de Bianca Drăgușanu a fost și celebrul manelist Florin Salam.

Ce a spus Gabi Badalau la auzul stirii ca Bianca Dragusanu ar fi insarcinata
Ce a spus Gabi Badalau la auzul stirii ca Bianca Dragusanu ar fi insarcinata

Bianca Drăgușanu este plecată în Dubai

Ei bine, acela a fost momentul în care Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Gabi Bădălău. Cei doi s-au mai despărțit de câteva ori, până acum, dar s-au împăcat. De fiecare dată, Bianca Drăgușanu se muta la ea acasă, însă nu își lua chiar toate hainele din casa iubitului său.

Cei doi au petrecut Paștele separat, iar Gabi Bădălău a plecat în Grecia alături de cei doi băieți ai săi, pe când Bianca Drăgușanu avea programată de-atunci o excursie în Dubai, alături de mama și de fiica sa, însă Sofia a răcit și vacanța a fost amânată.

„Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră. Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare”, ne declara Bianca Drăgușanu.

Iată că Bianca, dar și Sofia, sunt bine acum, așa că au luat-o și pe mama vedetei și au plecat într-o vacanță de neuitat în însoritul Dubai. Trebuie însă să se întoarcă curând, deoarece mama Biancăi are o programare la o clinică de înfrumusețare, unde își va face câteva „retușuri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...