Gabi Bădălău riscă să rămână fără avere. Gestul care îl va costa enorm după divorț, nu sunt vești bune pentru Bianca Drăgușanu (Exclusiv)

Badea Violeta 24.11.2022, 08:09

Noi probleme pentru Gabi Bădălău. Fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu a avut parte de o perioadă agitată în viața sa, iar acum când lucrurile păreau ca se mișcă cât de cât într-o direcție bună pentru afacerist, acesta a mai primit o veste dură. Iată de ce riscă să rămână fără avere!

Vești proaste pentru Gabi Bădălău. Afaceristul ar putea să piardă toată averea

Gabi Bădălău a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Timp de aproximativ trei ani de zile, acesta a stat mai mult prin tribunale pentru a divorţa şi în acte de mama copiilor săi.

Totodată, afaceristul s-a războit și pentru custodia micuților. Și când credea că a scăpat de probleme, fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu a mai primit o lovitură.

Se pare că actuala sa iubită, Bianca Drăgușanu, nu este binevenită în familia sa. Chiar dacă a devenit un bărbat liber și în acte, Gabi Bădălău nu își poate face planuri cu frumoasa blondină. Se pare că părinții săi nu o acceptă pe fosta asistentă tv și nu vor să audă de o eventuală logodnă.

„Ba, mai mult, l-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, au declarat anumite surse, pentru Playtech Știri.

Citește și Claudia Pătrășcanu a sărutat pământul de bucurie după ce a divorțat de Gabi Bădălău. Ce au făcut copiii ei atunci când au văzut-o (Exclusiv)!

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu
Gabi Badalau si Bianca Dragusanu

Cum s-au cunoscut Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile, mai exact de la începutul anului 2021. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir.

Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai.

La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, a dezvăluit o prietenă de-a Biancăi pentru aceeași sursă.

Citește și Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu ar putea deveni rude. Declarația surpriză făcută chiar luni, 24 octombrie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...