EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, despre show-ul la care va participa. Vedeta pune o singură condiţie (exclusiv)

Iancu Andreea, Cristi Ionică 27.07.2021, 13:00

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Cu o viață amoroasă extrem de tumultoasă și o carieră în care a îmbinat televiziunea și pasiunea pentru modă, blondina a reușit să devină un nume celebru în showbiz-ul autohton. Astfel, vedeta poate acum să ridice pretenții în ceea ce privește orice apariție a sa. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre show-ul TV la care va participa și despre condiția pe care acesta trebuie să o întrunească pentru a-i fi pe plac divei.

Bianca Drăgușanu, detalii despre show-ul la care va participa. Ce condiție pune vedeta

Cu toții o cunoaștem încă de la prima sa apariție TV, în emisiunea „Din dragoste” prezentată de Mircea Radu. Ulterior, cariera Biancăi Drăgușanu a căpătat noi laturi pe măsură ce blondina a intrat în lumea showbiz-ului. Aceasta a participat la un reality-show de tip Big Brother, la postul Euforia TV, numit „Atracție imposibilă” și a început timid să se remarce în cadrul prezentărilor de modă.

Notorietatea blondinei a crescut fulminant însă, atunci când creatorul de modă Cătălin Botezatu a prezentat-o drept iubita sa. De atunci, din vara lui 2009 și până astăzi, vedeta a fost asistenta lui Dan Capatos și a renunțat la viața sa strălucitoare pentru a participa la Asia Express. Astăzi, Bianca Drăgușanu este foarte selectivă și dezvăluie care este condiția pentru show-ul la care va participa.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre show-ul la care va participa
Bianca își analizează bine aparițiile la TV

„Nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită”

Faptul că își calculează foarte bine aparițiile a făcut-o pe blondină să refuze să participe la Survivor România. Bianca Drăgușanu a recunoscut pentru playtech.ro faptul că nu mai acceptă să apară la TV dacă nu primește o sumă consistentă de bani în schimb. Totuși, în privința competiției din Republica Dominicană, blondina mărturisește că nu ar participa nici pentru bani mulți.

Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?, a recunoscut Bianca pentru playtech.ro.

Totuși, Bianca Drăgușanu ar accepta cu plăcere să revină în televiziune, însă în postura unei femei care poartă tocuri de 12 centimetri, aceasta fiind condiția pe care le-o pune producătorilor pentru a o avea în preajmă.

Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri, a mai spus fotomodelul pentru sursa citată.

Problema pe care Bianca o are cu fiica sa. Ce întrebare i-a adresat micuța Sofia mamei sale

Bianca Drăgușanu nu este doar o femeie de carieră, ci și o mamă bună pentru Sofia, fiica sa și a lui Victor Slav. Și pentru că micuța în vârstă de cinci ani are multe întrebări legate de lumea care o înconjoară, Sofia a uimit-o pe mama sa cu o curiozitate neașteptată. Micuța, care s-a întors din vacanța din Antalya, unde a petrecut alături de Bianca niște zile superbe, a întrebat de ce mama sa și Victor Slav nu locuiesc împreună cu ea. Rămasă fără cuvinte, blondina proaspăt despărțită de Gabi Bădălău a trimis-o la tatăl său pentru un răspuns.

Am pasat-o la taică-su, iar el când a fost întrebat, a schimbat subiectul. Cred că o să-și dea singură seama, eu nu știu cum să-i explic, a adăugat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...