Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio! Scandal monstru într-un club de pe litoral. Detalii exclusive

Alexandra Andrei 05.07.2020, 15:25
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio! Scandal monstru într-un club de pe litoral. Detalii exclusive

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, după o ceartă într-un club de pe litoral. Impact.ro a aflat care a fost mărul discordiei de această dată.

Iubire presărată cu scandaluri, bătăi și infidelitate

Update: Despărțirea dintre cei doi nu a ținut mult nici de această dată. Ei au fost surprinși împreună pe plajă, duminică, la scurt timp de la scandal. Bodi a știut și acum cum să o împace pe Drăgușanu, după ce fosta asistentă tv s-a arătat nemulțumită de comportamentul lui.

Sunt împreună de numai doi ani, însă s-au despărțit și împăcat mai mult decât o fac majoritatea cuplurilor într-o viață întreagă. Numai în ultimele luni, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat de trei ori și tot de atâtea ori au decis că iubirea lor este mai puternică, chiar dacă, în mod evident, pur și simplu nu se potrivesc.

Scandalurile dintre cei doi nu sunt simple certuri între doi îndrăgostiți, ci bătăi și înjurături în toată regula, multe dintre ele în public. La fel s-a întâmplat și azi noapte, într-un celebru club din Mamaia. Ieșit joi din carantină instituționalizată, omul de afaceri și frumoasa blondină au decis să dea o fugă la mare. Nu singuri, ci împreună cu copiii. Bodi cu cele două fetițe, iar Bianca împreună cu Sofia. Ei au petrecut o zi frumoasă pe plajă, iar pe seară și-au lăsat odraslele în camera de hotel cu bona și au ieșit în club alături de câțiva prieteni.

bianca dragusanu, alex bodi, scandal
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui nou scandal

S-au certat într-un club din Mamaia!

În jurul orei 2:00, însă, cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, Bianca a părăsit singură locația, extrem de nervoasă, spun martorii: „Din câte am putut înțelege, ea l-a prins, din nou, vorbind pe whatapp cu o domnișoară, deși el jurase că nu o va mai înșela niciodată. Bianca a fost vigilentă și a văzut, iar de atunci a început cearta. Alex a spus, bineînțeles, că vorbește cu o prietenă, însă ea nu numai că nu l-a crezut, dar nici nu l-a lăsat să explice prea multe. Și este firesc, ținând cont de faptul că a înșelat-o de zeci de ori. Acum sunt tot la mare, vom vedea dacă Bianca trece și de această dată cu vederea escapadele amoroase ale lui Bodi. El spune că o iubește și că nu mai face, dar pur și simplu nu se poate abține să umble și cu altele”, ne-au mărturisit surse din anturajul celor doi!

S-a despărțit de Bianca și a fugit la Daria!

În luna iunie, Bianca a găsit în telefonul lui Alex mesaje de dragoste pentru rusoaica Daria. După un scandal monstru, ea și-a luat hainele și a părăsit vila acestuia din Mediaș. Văzându-se singur, omul de afaceri nu a stat prea mult pe gânduri. A luat un avion privat și a plecat la rusoaică, căreia i-a jurat iubire veșnică. După numai o lună însă, Alex s-a întors la Bianca, jurându-i că nu o va mai înșela niciodată.

„Nu mi-a dat pace patru luni, spunea că mă iubește, că nu poate trăi fără mine și că împăcarea cu Bianca era necesară pentru a rezolva niște probleme. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine. Mi-a spus că vrea să avem copii, a chemat preotul acasa, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi eu l-am prezentat părinților mei, care au fost total împotriva acestei relații. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău. A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine. Ea chiar nu vede toate aceste lucruri”, declara pe atunci Daria Radinova.