EXCLUSIV Mesajele dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. El îi trimite declarații de dragoste, ea îl înjură. Care e relația lor acum

Alexandra Andrei 12.06.2020, 17:13
EXCLUSIV Mesajele dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. El îi trimite declarații de dragoste, ea îl înjură. Care e relația lor acum

S-au despărțit recent și fiecare a jurat că de data aceasta este nu mai există cale de împăcare. În realitate, însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vorbesc zilnic, în mare parte prin mesaje, și sunt foarte aproape de o nouă împăcare.

Ce mesaje se dau acum între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi i-a ținut cu gura la suflet pe fanii blondinei, dar și pe cei interesat de viața personală a vedetelor. În nici doi ani, vedeta TV și soțul său s-au despărțit și împăcat mai ceva decât cuplul Silviu Prigoană-Adriana Bahmuțeanu. În tot acest timp, ei s-au și căsătorit și au vrut să divorțeze de 5 ori în șase luni. În cele din urmă, cu chiu, cu vai, Bianca a depus actele în luna februarie, însă semnarea la notar s-a lăsat tot cu scandal.

Mai exact, cu scaune zburate pe geam și reproșuri interminabile. Pe atunci, blondina făcea declarații șocante și jura că nu s-ar mai întoarce la Alex Bodi pentru nimic în lume:”El a început să mă jignească, eu am ripostat, iar el mi-a dat un pumn în față. Apoi m-a luat de păr și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și spartă. Este singura dată când m-am dus la poliție”, spunea blondina printre lacrimi.

Sunt la un pas să se împace din nou!

Desigur, după o asemenea mărturisire, am fost tentați să credem că relația celor doi chiar s-a terminat. Ei bine, nici gând. La începutul declarării stării de urgență în România, Alex Bodi a închiriat un avion privat și a revenit în țară, iar blondina a dat fuga imediat la vila somptuoasă a acestuia din Mediaș. Timp de câteva luni, totul părea numai lapte și miere. Numai că, surpriză. Atunci când nimeni nu se aștepta, Bianca și-a luat hainele și a plecat val-vârtej spre București, de vină fiind infidelitățile repetate ale omului de afaceri. Și de această dată, blondina jură că nu s-ar mai întoarce la fostul soț nici în ruptul capului, însă nimeni nu o mai crede.

Nici fanii, nici prietenii și nici propria mamă. Și bine fac că nu o cred pentru că, potrivit surselor impact.ro, este doar o chestiune de timp până îi vom vedea împreună: “Își trimit mesaje în care își fac declarații de dragoste, dar în același timp își reproșează lucruri. Ea îi vorbește foarte urât. Relația lor este una karmică, Pur și simplu s-au întâlnit ca să se chinuiască unul pe celălalt. Bianca greșește foarte mult prin simplul fapt că se crede de neînlocuit. Are această atitudine de “eu sunt cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai deșteaptă, nicio altă femeie nu se ridică la nivelul meu”. Poate dacă ar fi ceva mai modestă și mai puțin arogantă, Alex nu s-ar mai simți atras de femei mai simple, mai vesele. Lângă Bianca, el trebuie să fie atent la fiecare cuvânt pe care îl scoate din gură, pentru că ea provoacă scandal din nimic. Da, Alex o iubește, asta este realitatea. Și chiar dacă este sătul de scandaluri, cu siguranță este doar o chestiune de zile până se vor împăca din nou”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe