Bianca Drăgușanu, atac dur la fostul soț: „Un bărbat adevărat nu lovește o femeie”. Cum răspunde Alex Bodi la acuzații

Redacția IMPACT 18.03.2020, 19:30
Bianca Drăgușanu, atac dur la fostul soț: „Un bărbat adevărat nu lovește o femeie”. Cum răspunde Alex Bodi la acuzații

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, pe data de 10 martie, din acest an. Vedeta s-a arătat inițial foarte afectată de separarea oficială de cel de-al doilea partener al său, dar episoadele dese de violență din partea bărbatului și-au spus cuvântul. De curând, blondina a formulat un atac foarte grav, la adresa celui care i-a fost soț, până acum o săptămână.

Bianca Drăgușanu își atacă dur fostul soț: „Un bărbat adevărat nu lovește o femeie”

Vedeta a traversat o perioadă nu tocmai roz. Episoadele violente din partea lui Alex Bodi și-au spus, în cele din urmă, cuvântul. Bianca s-a simțit tot mai tare amenințată de partenerul ei, de aceea a decis să încheie socotelile la notar. Divorțul lor a venit după un mariaj scurt, de doar șapte luni. Totodată, aceasta a formulat un atac la adresa fostului soț, la doar o zi după ce bărbatul a anunțat că va acționa în instanță. Mărul discordiei dintre ei mai este reprezentat și de un autoturism Mercedes.

Bianca Drăgușanu, atac dur la fostul soț Un bărbat adevărat nu lovește o femeie. Cum răspunde Alex Bodi la acuzați
Bianca a formulat un atac foarte dur, la adresa fostului ei soț, Alex Bodi, legat de violența domestică

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile. Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a povestit Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Răspunsul oferit de Alex Bodi

Chit că sunt oficial separați, cei doi încă se acuză reciproc și fac tot soiul de declarații, dintre care unele șocante. Bianca a dezvăluit motivul pentru care Alex Bodi are un comportament atât de violent, dar și că este dezamăgită de modul în care au evoluat lucrurile, între ei. La rândul său, bărbatul a oferit un răspuns pe măsură, susținând că Bianca ar exagera, pe alocuri.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune’, a fost răspunsul dat de Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe