Bianca Drăgușanu, acuzată grav de Alex Bodi. Ce face dacă nu îi va da mașina înapoi

Redacția IMPACT 17.03.2020, 18:24
Bianca Drăgușanu, acuzată grav de Alex Bodi. Ce face dacă nu îi va da mașina înapoi

Cu exact o săptămână în urmă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit, oficial, divorțați. Cei doi au mers la un cabinet notarial din Capitală, pentru a putea semna actele necesare, în vederea separării. Deși traversează o perioadă nu tocmai însorită, din punct de vedere sentimental, celebra blondină și-a păstrat optimismul. În momentul de față, însă, fericirea Biancăi a fost iarăși umbrită. Totul din pricina celui mai nou episod controversat, ce le învăluie numele celor doi foști soți.

Bianca Drăgușanu, acuzații grave formulate de Alex Bodi

Vedeta a suferit enorm odată cu despărțirea definitivă de Alex Bodi. De curând, Bianca a primit o nouă lovitură din partea celui cu care a avut un mariaj de scurtă durată și presărat cu momente violente. Blondina a decis să încheie căsnicia din pricina celui mai nou episod de agresiune a bărbatului. Totul după ce Alex Bodi ar fi sărit la mama vedetei. Madi Drăgușanu s-a speriat și a sunat de urgență la poliție. Câteva zile mai târziu, cei doi nu au mai văzut nicio cale de reconciliere, așa că au apelat la notar.

Bianca Drăgușanu, acuzată grav de Alex Bodi. Ce face dacă nu îi va da mașina înapoi
Bianca a fost somată să îi înapoieze mașina lui Alex Bodi, un autoturism Mercedes

Ce va păți fosta lui soție dacă nu îi înapoiază mașina

În prezent, Bianca a fost somată să îi înapoieze mașina lui Alex Bodi, fiind vorba despre un autoturism Mercedes. Mai mult, blondina poate fi văzută adesea la volanul respectivei mașini, cu un interior din piele, pe negru, în câteva postări de pe Instagram. Dezvăluirile șoncate vin și în contextul despărțirii dintre foștii soți.

Potrivit celor de la spynews.ro, vedeta și fostul ei soț s-ar afla în plin scandal. Totul din pricina respectivei mașini, despre care Alex Bodi susține că îi aparține. Din acest motiv, pentru că dorește să recupereze autoturismul de lux, în mod vizibil foarte scump, a formulat o cerere oficială, prin intermediul avocatului său. Bărbatul susține că Bianca ar fi intrat în posesia mașinii printr-un document fals, dar și că i-ar fi achitat doar o parte din bani.

Urmăriți Impact.ro și pe