Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile despre Alex Bodi. Pentru ce are cazier în Germania. „De asta e violent”

Redacția IMPACT 16.03.2020, 10:59
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile despre Alex Bodi. Pentru ce are cazier în Germania. „De asta e violent”

Divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi a lăsat în urmă un scandal imens. Dezvăluirile continuă și azi. Ce a declarat Bianca despre fostul ei soț?

Dezvăluiri noi în scandalul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi

Blonda a spus mai multe lucruri despre fostul ei soț, de care s-a despărțit la notar, marți, 10 martie, în urma unui mic scandal. Pe lângă relatarea episoadelor de infidelitate, Bianca a decis să continue seria dezvăluirilor despre fostul ei soț.

Bianca și Alex Bodi
Bianca și Alex Bodi

Ea spune despre acesta că a încălcat legea când se afla în afara granițelor României, aducând în atenție informații care nu ar fi trebuit dezvăluite. Dar, din păcate, secretul ținut bine ascuns până acum despre Alex Bodi a ieșit la iveală.

„Are un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. El poate de asta reacționează așa și e foarte violent, de la substanțele astea interzise pe care le ia. Deci, omul nu e nimic din ceea ce vrea să pară”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru publicația de monden Spynews.ro.

Bianca și Bodi au pus capăt relației pe 10 martie tot cu scandal, după ce au decis că nu mai există nicio cale de a-și salva mariajul. Întrebată, la la ieșirea din cabinetul notarului, dacă e de părere că s-ar fi grăbit cu mariajul cu Alex Bodi, Bianca a răspuns: „Da, m-am grăbit”.

Bianca Drăgușanu este oficial, acum, o femeie liberă în contextul în care a divorțat oficial și se poate gândi la viitorul ei. Ea are planuri mari și susține că ar vrea destul de curând chiar să se mărite, în situația în care va apărea un partener care îi va apărea în cale.

„Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea. Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a mai povestit Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe