Cum a apărut Mădălina Ghenea pe covorul roşu. Cei prezenţi nu şi-au putut lua ochii de la ea

Iancu Andreea 08.09.2021, 09:08

Mădălina Ghenea a reușit să fie o apariție răvășitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Superba româncă a strălucit într-o ținută care i-a dezvăluit formele și a stârnit imaginația prezenți, care cu greu și-au luat ochii de la actriță pe parcursul evenimentului. Dincolo de trăsăturile cu care Mama Natură a înzestrat-o Mădălina a reușit să se remarce nu doar prin rochia fabuloasă pe care a îmbrăcat-o și accesorizat-o pentru festival, ci și printr-un gest amuzant petrecut chiar pe podium. Deși a fost premiată, actrița a fost protagonista unui moment stânjenitor, depășit cu mult umor.

Mădălina Ghenea, pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția

Nu mai încape îndoială că atunci când pronunțăm numele Mădălinei Ghenea ne gândim automat la un etalon de frumusețe. Actrița, originară din România, se bucură de o viață strălucitoare în lumina reflectoarelor, însă mai mult în afara țării. Vedeta locuiește de ani buni în Italia, acolo unde o crește pe fiica sa, micuța Charlotte Stratan. Frumoasa româncă, în vârstă de 34 de ani, a participat recent la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde a făcut furori pe covorul roșu, Mădălina Ghenea alegând să își pună în valoare toate calitățile.

Actrița a reușit să iasă în evidență purtând o rochie neagră, realizată din dantelă și ștrasuri, a cărui decupaj din zona pieptului lăsa să i se vadă decolteul voluptos al româncei. Apariția Mădălinei a fost completată de rochia amplă, cu trenă, care i-a pus în valoare și picioarele perfecte. Întreaga apariție a frumoasei vedete, care a îmbrăcat rochia designerului libanez Zuhair Murad, a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc, armonizate perfect cu o brățară argintie. Inclusiv machiajul și coafura actriței au completat ținuta. Chiar dacă părul a părut extrem de simplu, fiind aranjat în mod natural, machiajul a fost o alegere inedită.

Mădălina Ghenea pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția
Mădălina Ghenea, la Festivalul de Film de la Veneția

Actrița a fost protagonista unui moment amuzant, pe scenă. „Prietenii mei mă numesc lady Bean”

Dincolo de ținută și apariția fabuloasă a Mădălinei Ghenea de pe covorul roșu, actrița a fost și premiată în cadrul Festivalului de Film, motiv pentru care a fost nevoită să își primească trofeul câștigat. Copleșită însă de emoție, actrița a scăpat din mână premiul, chiar pe scenă. Pentru că este o persoană cu simțul umorului, frumoasa româncă a trecut peste incident cu zâmbetul pe buze. În plus, într-o postate pe Instagram, Mădălina a recunoscut un aspect neștiut din viața sa. Fiind adesea extrem de stângace, actrița a fost poreclită de către prietenii săi „lady Bean”

Aseară am fost premiată în timpul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-a căzut premiul pe scenă. Prietenii mei mă numesc lady Bean pentru că sunt o persoană atât de stângace, a scris ea pe Instagram, în cadrul postării cu mai multe fotografii de la eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...