EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, dialog cu cărțile pe față despre viața ei. ”Nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile”. Ce își permite vedeta (Exclusiv)

Iancu Andreea 10.09.2021, 08:12
Bianca Drăgușanu, dialog cu cărțile pe față despre viața ei. ”Nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile”. Ce își permite vedeta (Exclusiv)

Este considerată printre cele mai frumoase românce, deși a apelat la câteva retușuri estetice care au ajutat-o să arate precum vedetele de la Hollywood, însă puțini cunosc ce se află în spatele imaginii sale de divă. Bianca Drăgușanu vorbește destul de rar despre viața ei privată, în ciuda faptului că în ultimii ani a fost protagonista unor scandaluri în plan amoros. Și cu toate acestea sunt încă lucruri care nu se cunosc despre ea. Vedeta a oferit recent un interviu sincer pentru redacția playtech-impact.ro, în care dezvăluie cum arată o zi din viața ei.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre viața ei

Bianca Drăgușanu se ghidează în permanență după ideea că fiecare experiență te face mai puternic, iar în plan amoros lucrurile chiar sunt tumultoase. După ce a fost căsătorită cu Victor Slav, alături de care are o fiică, a avut drept soț pe Alex Bodi, iar în prezent a recunoscut relația cu Gabi Bădălău. Cuplul traversează însă numeroase despărțiri și împăcări în ultima perioadă, fapt care este normal potrivit spuselor vedetei. În ciuda vieții tumultoase în plan sentimental, Bianca Drăgușanu este fericită și împlinită, mărturisind că se consideră un om bun, cu o viață echilibrată.

Eu sunt un om fericit și împlinit. Mai mult, sunt un om onest și bun, care încearcă să ducă o viață cât de cât echilibrată. În fond, nu consum alcool, nu fumez, nu pierd nopțile. Iar asta mă face să iubesc pe cine vreau eu, când vreau eu, să plec sau să mă întorc, tot când vreau eu!, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech-impact.ro.

Bianca Drăgușanu, despre viața ei de zi cu zi
Vedeta este o persoană extrem de activă

Cum arată o zi din viața blondinei

Dincolo de imaginea unei femei frumoase, Bianca Drăgușanu este un om puternic. Se ghidează adesea după deviza “ce nu te omoară te face mai puternic”, iar asta o ajută să depășească orice obstacol. Astfel, ea reușește să îmbine rolul de mamă singură cu cel de femeie de afaceri, reușind să își câștige existența prin propriile puteri. Pentru asta este nevoie însă și de disciplină, iar programul unei zile este adesea încărcat. Bianca se ocupă de micuța Sofia pentru ca apoi să se concentreze pe clientele din magazinul său de haine. Creatoarea de rochii de ocazie și de mireasă este extrem de implicată când vine vorba despre afacerea sa.

La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferă!, a povestit ea.

Vacanțele și shopping-ul, tratament pentru perioadele dificile

Totuși, un program atât de plin te poate duce uneori la epuizare. Și pentru aceste perioade Bianca are un tratament. Vedeta povestește că o zi perfectă de relaxare, în Dubai în special, o ajută să își încarce bateriile și să își recapete energia.

Ori de câte ori constant că bateriile mi s-au consumat decid să plec. Să plec mai ales în locurile în care mă simt bine, unde pot să fac shopping sau niște fotografii foarte frumoase. De obicei plec cu prietenele mele, iar deciziile sunt impulsuri de moment. Uite, așa o să fac peste doar câteva zile, când am decis să plec iar în Dubai. O să-mi dau un refresh și voi fi gata să mă întorc la cele ale mele!, a mai dezvăluit Bianca.

Bianca Drăgușanu, despre viața ei de zi cu zi
Bianca și fiica sa, Sofia Natalia Slav

“Fata mea este o ediție limitată”. Ce spune vedeta despre al doilea copil

Viața Biancăi Drăgușanu s-a schimbat radical din momentul în care a devenit mama Sofiei Natalia Slav. Micuța este o copilă extrem de frumoasă și jovială, pe care vedeta încearcă să o crească în cel mai frumos mod posibil. Deși poate că fiica Biancăi și-ar dori un frățior sau o surioară, vedeta recunoaște că lucrurile sunt dificile. Mai ales atunci când vorbim despre alegerea unui partener care să fie tatăl copilului. Bianca Drăgușanu recunoaște că este extrem de pretențioasă în privința bărbatului ideal.

Fata mea este o ediție limitată. Desigur, are fața tatălui, dar temperamentul meu. Nu știu dacă va mai avea parte de un frățior sau surioară. Poate și fiindcă nu prea am timp, poate și fiindcă sunt extrem de pretențioasă atunci când vine vorba despre tatăl copilului meu. Și când spun asta nu mă refer la fizic, în primul rând. Contează și asta, dar mă refer în primul rând la un anume comportament, unul puternic, protectiv, o anume atitudine, explică vedeta.