Bianca Andreescu, principala favorită la Turneul Campioanelor. Ce scrie presa străină despre Simona Halep

Raluca Juncu 21.10.2019, 14:08
Bianca Andreescu, principala favorită la Turneul Campioanelor. Ce scrie presa străină despre Simona Halep

Răsturnare de situație în cazul cotelor pentru câștigarea Turneului Campioanelor, competiție care va avea loc în China, la Shenzhen, în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Bianca Andreesscu a devenit numărul unu în cursa favoriților, devansând-o pe Simona Halep.

Casele de pariuri au publicat cotele pentru câștigarea Turneului Campioanelor, competiție care va avea loc în China, la Shenzhen, între 27 octombrie – 3 noiembrie. Bianca Andreescu, cu o cotă de 4.5 la obținerea trofeului, este principala favorită, în vreme ce Simona Halep a primit abia șansa a cincea pentru a câștiga turneul, cu o cotă de 7.5.

Totodată, pe prima poziție în topul favoritelor la câștigarea trofeului se regăsește și australianca Ashleigh Barty, în vârstă de 23 de ani, cu o cotă de 4.5 la obținerea trofeului, transmite digisport.ro.

Pe poziția cu numărul al treilea se clasează frumoasă jucătoare de origine niponă, Naomi Osaka, care a obținut o cotă de 5, în vreme ce locul al patrulea îi revine  în ierarhia cotelor îi revine Karolinei Pliskova, cu o cotă 7.

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina are aceeași cotă ca adversara sa, Simona Halep, 7.5, chiar dacă a câștigat ediția de anul trecut. Petra Kvitova (29 de ani) a primit cota 9, iar Belinda Bencic (22 de ani), ultima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, are cota cea mai mare, 12, conform aceleiași surse.

 

Ce spune presa străină despre Simona Halep

Simona Halep, tenismena de suflet a românilor, a fost lăudată de publicațiile media din Spania, chiar înainte de Turneul Campioanelor. Chiar dacă au precizat că lipsa antrenorului Darren Cahill a fost puternic resimțită, jurnaliștii iberici au vorbit frumos despre fostul lider mondial înainte de Turneu.

„Putem confirma că schimbarea antrenorului nu a decurs așa cum Simona Halep și-ar fi dorit. De fapt, a contat foarte mult absența lui Darren Cahill. Chiar și așa, fără să aibă un sezon constant, românca a continuat să scrie istorie. A câștigat doar un titlu, e drept, dar e cel mai important dintre toate. Campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, poți cere mai mult de atât? Simona are, fără îndoială, capacitatea de a gestiona anumite momente, știe când să preseze în momentele cheie, dar și când să facă o pauză. La Shenzhen vor fi cele mai bune jucătoare din lume, iar Simona are nevoie de dorința de a câștiga, dar și de motivația de a scoate la lumină focul interior”, au scris spaniolii de la Punto de Break.

Simona Halep și Darren Cahil la Beijing. Sursa foto: treizecizero.ro
Simona Halep și Darren Cahil la Beijing. Sursa foto: treizecizero.ro

Simona Halep a anunțat, luna trecută, pe Twitter că va relua colaborarea cu Darren Cahill. Este antrenorul de care se despărțise în luna noiembrie anul trecut.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe