Prima reacție a lui Darren Cahill: ce spune despre reluarea colaborării cu Simona Halep

Alexandru Ioanid 13.09.2019, 12:33
Prima reacție a lui Darren Cahill: ce spune despre reluarea colaborării cu Simona Halep

Simona Halep a făcut un anunț surpriză, joi, când și-a informat fanii că va relua colaborarea cu Darren Cahill. Antrenorul a avut o primă reacție după acest anunț.

Simona Halep nu a avut un parcurs strălucit după performanța de la Wimbledon. A fost eliminată repede de la US Open, dar se pregătește intens pentru revenirea în circuit.

Sportiva româncă a anunțat, joi, pe Twitter că va relua colaborarea cu Darren Cahill. E antrenorul de care se despărțise în luna noiembrie anul trecut.

“Salutare! Am niște vești extraordinare pe care vreau să vi le împărtășesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. “D”, ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Ce spune Darren Cahill despre anunțul Simonei Halep

Simona Halep a făcut anunțul privind reluarea colaborării pe Twitter, iar Darren Cahill a preferat să răspundă la fel.

„Abia aștept sezonul 2020, Simona. Asta înseamnă că anul viitor renunți la desert, nu?”, a fost reacția lui Darren Cahill.

Printre trofeele cucerite de Simona Halep sub comanda lui Darren Cahill se numără cele din 2018 – de la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, cel din 2017 – de la Madrid, cele din 2016 – de la Madrid, București și Montreal și cel din 2015 – de la Indian Wells.

Atunci când a anunțat că renunță la colaborarea cu Simona Halep, Cahill a invocat probleme de familie.

“Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, anunța atunci Darren Cahill.

Urmăriți Impact.ro și pe