EXCLUSIV

Benone Sinulescu a spus tot. Ce părere are artistul, de fapt, despre Dan Negru

Ana Anitoiu 06.04.2021, 08:06
Benone Sinulescu a spus tot. Ce părere are artistul, de fapt, despre Dan Negru

Benone Sinulescu a dezvăluit ce părere are, de fapt, despre Dan Negru, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact. Nea Beni a făcut notă discordantă printre mulți colegi de-ai săi cu o mărturisire legată de pandemia de coronavirus ce a afectat numeroși cântăreți, deoarece activitatea artistică a fost întreruptă.

Ce părere are Benone Sinulescu despre Dan Negru

În ciuda măsurilor de siguranță ce au fost impuse din cauza pandemiei de coronavirus, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a spus că planifică o nouă ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Populară “Benone Sinulescu”. Evenimentul va avea loc cel mai probabil în luna iunie, iar Nea Beni îl vrea ca gazdă tot pe Dan Negru. Artistul a explicat de ce îl preferă pe celebrul prezentator, care a debutat cu o nouă emisiune, ”Legendele”, luni seară, la Antena 1. Acest show va cuprinde interviuri cu marile vedete ale României, iar primul invitat a fost Ilie Năstase.

“În iunie cred că o să fie Festivalul. În ciuda pandemiei, îl facem, eu am vorbit deja cu domnul primar și așa a rămas, că o să fie făcut. Dan Negru nu trebuie să lipsească de la eveniment, el o să prezinte, a mai prezentat și mi-a plăcut foarte mult, nu este un mofturos și asta îmi place. Plus că știe să se descurce singur, știe ce trebuie să facă, să își facă treaba bine. Până în prezent, am pe listă cam 20 de artiști care vreau să vină să cânte la festival”, a spus Benone Sinulescu, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Benone Sinulescu a spus tot. Ce parere are artistul, de fapt, despre Dan Negru
Dan Negru si Benone Sinulescu

Benone Sinulescu, despre activitatea artistică întreruptă de pandemia de coronavirus

De asemenea, Benone Sinulescu a făcut o mărturisire surprinzătoare despre activitatea artistică întreruptă de pandemia de coronavirus. Spre deosebire de mulți colegi de-ai săi, Nea Beni a spus că nu tânjește după scenă și că a apreciat pauza pe care a fost nevoit să o ia. În plus, artistul este sigur că totul va reveni la normal. El a dezvăluit ce a făcut în toată această perioadă, astfel încât să viața să nu-i pară anostă.

“Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu tânjesc după scenă, chiar dacă nu mai avem voie să cântăm de un an de zile, uneori este bună și câte o pauză. După ce lucrurile își revin la normal, o să ne întoarcem cu toții pe scenă, cu forțe proaspete, sunt convins de asta. În perioada asta am avut tot felul de vizite, de la colegi de breaslă, de-ai mei, am stat de vorbă, ne-am întâlnit, și a fost totul foarte frumos. Vin la mine, că-s mai prietenos: vorbesc, râd mult și lor le place”, a mai povestit Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu și-a descoperit o nouă pasiune

Dincolo de aceste vizite plăcute, Benone Sinulescu profită de pauza dată de pandemia de coronavirus și în alt mod. Mai exact, artistul se concentrează pe noua pasiune pe care și-a descoperit-o de câțiva ani: grădinăritul. Anual, Nea Beni e mândru de producția lui de roșii, dovlecei-gigant și castraveți pentru diabetici.

“Urmează să încep lucrul, prin grădină! A mai plouat pe aici, pământul este bun. De acum începe grosul, e o vorbă, pe la noi, care se folosește atunci când zicem că începem munca”, a mai spus Benone Sinulescu, care locuiește în comuna Bârzava, județul Arad, unde s-a stabilit după ce a părăsit Bucureștiul, de peste zece ani, de teama cutremurelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI