EXCLUSIV. Benone Sinulescu a refuzat-o pe Irina Loghin? Cine e femeia pe care a dus-o la altar: ”Tot pe ea aș alege-o”

Dorina Alexandrescu 04.03.2021, 19:24

Benone Sinulescu (83 de ani) a făcut duet, în anii comunismului, cu superba Irina Loghin, însă nu au format un cuplu și în spatele luminii reflectoarelor, deși apropiații lor susțin că solista l-ar fi plăcut și ca bărbat. Benone ne-a vorbit la superlativ despre Leny, femeia care i-a ajuns la suflet și de dragul căreia a decis să renunțe la burlăcie, în urmă cu patru decenii: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, ne-a spus solistul, care își adoră partenera de viață.

Benone Sinulescu, despre soția lui, Leny: ”Este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului!”

Benone Sinulescu se pregătește să serbeze 40 de ani de căsătorie cu Leny, femeia pe care o consideră sufletul-pereche. ”Nașa” lor este regretata cântăreață Ileana Sărăroiu. Ea le-a făcut cunoștință. Elena sau Leny, așa cum frumos o alintă solistul, nu face parte din lumea mondenă, fiind absolventă a Facultății de Chimie Alimentară. Benone a fost curtat de numeroase femei, chiar și de Irina Loghin, însă doar pe Leny a invitat-o la altar: ”Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit»”.

”De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, ne-a spus Benone Sinulescu sau Nea Beni.

EXCLUSIV. Benone Sinulescu a refuzat-o pe Irina Loghin? Cine e femeia pe care a dus-o la altar: ”Tot pe ea as alege-o”
Benone Sinulescu in tinerete

”Veneau unele femei să spună că au un copil cu mine sau apărea câte un băiat care-mi zicea: «Mama a spus că sunt băiatul dumneavoastră!»”

Cântărețul nu are moștenitori: ”Soția mea n-a mai putut avea copii, pentru că a pierdut câteva sarcini”, ni s-a mai confesat artistul. Însă, el s-a confruntat, pe această temă, cu câteva situații comice, în culise, la spectacolele din provincie: ”Veneau unele femei să spună că au un copil cu mine sau apărea câte un băiat care-mi zicea: «Mama a spus că sunt băiatul dumneavoastră!»”, a mai adăugat artistul de top. De mai bine de 10 ani, Benone Sinulescu și soția lui au decis să renunțe la viața agitată din București și s-au stabilit în localitatea ei natală, în Bârzava, Județul Arad.

Benone mai venea la București, când era invitat la câte o filmare sau la un spectacol, însă, de un an, de când pandemia de coronavirus a ”înghețat” activitatea artistică, el s-a deplasat doar în zona casei, la cumpărături. Benone Sinulescu și soția lui sunt tare gospodari. Au cămările pline cu bunătăți, cu mâncare bio: ”Avem de toate. De la zacuscă, la dulcețuri, compoturi, suc de roșii, zarzavaturi și tot ce am mai făcut pe aici amândoi, dar mai mult Leny face, eu i-am fost ajutor”, o laudă Benone. În grădina de la Bârzava, ei cultivă dovleci și roșii imense, dar și castraveți și fasole verde: ”Ne-am făcut o apărătoare specială pentru grindină. Să nu mai bată cu piatră. Apoi, în vreo doi ani, ploile acide ne-au stricat roșiile”, ni s-a mai confesat Benone Sinulescu.

Ce spunea Benone Sinulescu, despre Irina Loghin: ”Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost, nu am avut nimic serios cu ea”.

”Ideea cu duetele dintre mine și Irina a fost a mea, deşi ea a spus că a fost a ei. Am cântat împreună la Ateneul Român şi am avut un succes imens, ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost, nu am avut nimic serios cu ea”, povestea Nea Beni, la Antena 1. Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea, cu care are doi copii, Ciprian și Irinuca.

Ion Cernea este vicecampion olimpic, ediţia din 1960, de la Roma, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 1964, deţinător a zece titluri de Campion Naţional, la categoriile 52, 57 şi 63 kg. Irina Loghin a negat că l-ar fi iubit pe Benone: „S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte”, declara artista.

Urmăriți Impact.ro și pe