Bella Santiago e mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o mare dramă. Ce nu știai despre artistă: “Nu îmi zice niciodată te iubesc”

Beatrice Dumitru 19.06.2023, 15:21
Bella Santiago e mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o mare dramă. Ce nu știai despre artistă: “Nu îmi zice niciodată te iubesc”

Bella Santiago, cunoscută după ce a câștigat “X Factor”, dar și a participării în cadrul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, este una dintre cele mai bune voci din România. De curând, aceasta a făcut cel mai important pas din viața ei, dar sub zâmbetul pe care îl afișează mereu se ascunde o mare dramă. Iată ce a povestit artista despr eunul dintre cele mai importante momente din viața ei.

„M-am supărat, am plâns”

Bella Santioago este din Filipine și are vârsta de 32 de ani. Ea trăiește în București încă din 2016 alături de soțul ei român și de fetița sa dintr-o altă relație. Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, artista nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a deschis un subiect foarte dureros pentru ea, cel despre mama sa.

La sfârșitul lunii mai, Bella Santiago a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Ionuț Grigore, cu care trăiește o poveste de dragoste din 2016. Însă, acest eveniment important din viața sa a fost umbrit de lipsa mamei sale. Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care cea care i-a dat viață nu i-a fost alături în una dintre cele mai speciale zile pentru ea.

Bella Santiago e mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o mare dramă. Ce nu știai despre artistă: “Nu îmi zice niciodată te iubesc”
Bella Santioago este din Filipine.

„A zis că nu mai vrea, înainte de nuntă, chiar anul trecut am zis „Vino aici, e cel mai important moment din viața mea”, a zis că vine, i-am trimis bani, documente, s-au rezolvat documentele, trebuia să facă pașaportul, apoi a zis: „Auzi, nu mai vreau să vin. Am fost la doctor și mi-au zis să nu călătoresc atât, oasele mele sunt fragile și nu mai am cum să rezist atâtea ore de zbor. O să te sun pe video. O să văd acolo tot”. M-am supărat, am plâns, am zis, e mama, nu am cum să mă supăr. O am și pe soacră aici, e un fel de mamă pentru mine”, a mărturisit Bella Santiago, în podcastul Ilincăi Vandici, înainte de nuntă.

”Bunica îmi dădea cel mai mic copan”

Artista a mai dezvăluit că nu are o relație apropiată cu mama sa, fiind crescută de mică de bunica sa și nu a avut deloc o copilărie fericită. Cu lacrimi în ochi, Bella Santiago a mai mărturisit că cea care i-a dat viață nu îi spune niciodată că o iubește.

Eu cu mama nu suntem apropiate, ea e foarte rece, nu îmi zice niciodată te iubesc. Când aveam cinci ani m-a lăsat la bunici și a plecat, în fiecare an eu eram prima la școală, dar nu venea niciodată, venea mătușa. Bunica a avut grijă de mine, dar nu am avut o copilărie ușoară. Trebuia să fac treabă, bunica arunca prin curte cu tigăi. Bunicul a fost bun cu mine. De exemplu, când făcea mâncare, bunica îmi dădea cel mai mic copan, dar când ea nu se uita, bunicul îmi dădea mie mâncarea lui”, a mai spus Bella Santiago.

Bella Santiago a mai afirmat că în fiecare lună ea trebuie să-i trimită bani mamei sale, pentru că aceasta nu are pensie și niciun alt venit.

Mă sună ”Hai trimite-mi bani, mi-e dor de tine dar să știi că nu mai am bani”. E foarte greu, eu plâng în fața soțului meu, îi spun „De ce nu am mamă ca a ta? De ce e așa rece?”, el îmi spune „O ai pe mama, eu te iubesc, nu trebuie să te superi”, a adîugat artista.

Bella Santiago a fost părăsită de tatăl fiicei sale la o lună după naștere. Acesta i-a spus că merge la război în Afganistan, dar de atunci nu mai știe nimic de el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...