Bei apă cu lămâie ca să slăbești? Faci o mare greșeală. Cum îți distrugi singur organismul

Mihai Roșoiu 21.10.2020, 20:18
Bei apă cu lămâie ca să slăbești? Faci o mare greșeală. Cum îți distrugi singur organismul

Apa cu lămâie este considerată de mulți necunoscători un remediu perfect pentru slăbire. Adevărul despre consumul apei plate cu lămâie este că cei care recurg la această metodă fac o mare greșeală. Practic, persoanele care recurg la această metodă, își distrug singuri organismul.

Te ajută să slăbești apa cu lămâie? Mai degrabă îți distrugi organismul

Încă un mit a fost dărâmat. Celebra apă plată cu lămâie nu te ajută să slăbești. Specialiștii spun că nu există nicio dovadă în acest sens. Mai mult, unii nutriționiști susțin că această combinație este foarte dăunătoare pentru corpul nostru.

Cine consideră că un consum mare de apă cu lămâie e calea spre succesul unei diete eficiente. Evident, nu este total greșit să consumăm licoarea în această formă, dar trebuie să fim foarte precauți. Motivul e explicat de cunoscători și pare perfect plauzibil.

În primul rând, apa în combinație cu lămâia poate provoca arsuri gastrice, asta pentru că citricele sunt foarte acide. În momentul în care băutura ajunge în stomac, am putea avea parte de niște momente mai delicate. E bine să le evitați. De asemenea, apa amestecată cu sucul lămâii poate avea un efect nefast asupra dinților.

Bei apă cu lămâie ca să slăbești Faci o mare greșeală
Bei apă cu lămâie ca să slăbești Faci o mare greșeală

Smalțul danturii este foarte expus în fața acidității produse de lămâie, așa că n-ar fi rău să vă gândiți puțin înainte de a abuza de „combinația-minune”.

Consumul mare de apă și lămâie vă va trimite la toaletă mai des decât de obicei. Asta pentru efectul diuretic este mai pregnant atunci când le consumați împreună.

Acestea sunt doar trei dintre deserviciile apei cu lămâie. Să nu mai spunem că cele două nu pot lupta singure împotriva kilogramelor în plus. Pentru slăbit e nevoie de mult mai mult.

Sportul și alimentația, de zeci de ori mai eficiente

Apa cu lămâie este considerată de mulți necunoscători un remediu perfect pentru slăbit. Adevărul este că cele mai bune arme împotriva greutății sunt alimentația și mișcarea. O alimentație corectă și mesele servite la ore decente te ajută enorm. Toți nutriționiștii recomandă o alimentație fără abuzuri.

Bei apă cu lămâie ca să slăbești Faci o mare greșeală
Bei apă cu lămâie ca să slăbești Faci o mare greșeală

Dacă reușiți să mâncați ce recomandă toți nutriționiștii și ieșiți la mișcare cel puțin o oră pe zi, calea spre slăbire va fi mult mai ușoară. Apoi, consumați și apă cu lămâie în cantități rezonabile.

Lămâia este un fruct citric foarte popular. Este o sursă bogată de vitamine şi minerale,care oferă beneficii pentru sănătate. Vitamina A,B,B 6 şi C,şi minerale precum fier, cupru, calciu, magneziu, zinc, dar şi proteine, sunt câteva dintre ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI