Bătaie ca în filme, în sală, la o gala de K1. Fanii sportivilor și-au împărțit pumni și picioare

Mihnea Tălău 20.03.2022, 19:06
Bătaie ca în filme, în sală, la o gala de K1. Fanii sportivilor și-au împărțit pumni și picioare

Capul de afiș pentru gala Glory 80 a fost ținut de lupta dintre Badr Hari (37 de ani) și polonezul Arkadiusz Wrzose (29 de ani). Numai că, lupta din ring a fost dublată de o bătaie generală, între fanii celor doi.

Bătaie ca în filme între suporterii sportivilor

Astfel la arena din Hasselt, Belgia, unde a fost programată întâlnirea spectacol dintre cei doi luptători de kickboxing au apărut ultrașii echipei Legia Varșovia, pentru a-l susține pe Arkadiusz Wrzose. Aceștia s-au unit în Belgia cu „frații” de la ADO Den Haag, iar apoi s-au bătut cot la cot cu fanii lui Badr Hari. Susținătorii lui Badr sunt recunoscuți pentru duritatea lor, informează playsport.ro.

Susținătorii celor doi sportivi s-au luat la bătaie în sală, înainte de startul rundei a treia.

Badr Hari era hotărât să-și ia revanșa în fața lui Arkadiusz Wrzose, după înfrângerea suferită în septembrie 2021. Din păcate, lupta de la Glory 80 a fost anulată, fără a avea un câștigător.

Peste 16.000 de spectatori au fost prezenți la gala Glory 80, iar imaginile cu bătaia generală din Hasselt au devenit virale.

Organizatorii au oprit gala din pricina evenimentelor reprobabile

Firma organizatoare, Glory, a reacționat imediat și a emis un comunicat de presă:

„Gala GLORY 80 a fost oprită de oamenii care au prezentat un comportament nesigur. Nu acceptăm un asemenea comportament, care îi pune în pericol pe fanii care au venit să se bucure de eveniment. La cererea poliției din Hasselt, am oprit gala după a doua rundă din lupta Hari – Wrzosek.

Le prezentăm scuze fanilor care nu au văzut finalul acestei lupte și nici lupta Ben Saddik – Rigters. Le prezentăm scuze și atleților care s-au antrenat din greu și care nu au mai luptat. Artele marțiale reprezintă un sport în care există respect înauntru și în afara ringului”, au spus organizatorii.

Poliția a intervenit pentru a calma spiritele. Arena a fost evacuată în urma intervenției poliției belgiene, iar spectacolul sportiv nu a mai fost reluat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...