Poliția britanică reacționează după bătaia generală între români pe aeroport în Londra. Câte persoane au fost arestate

Cristian Cojocaru 15.05.2021, 18:02
Poliția britanică reacționează după bătaia generală între români pe aeroport în Londra. Câte persoane au fost arestate

Mai mulți români au fost implicați în bătaia generală de pe aeroportul din Luton, astfel că poliția britanică a fost nevoită să intervină. Dintre cei implicați în agresiunile fizice, au ajuns la spital cu răni grave.

Poliția britanică a reacționat după bătaia dintre români de pe aeroportul Luton

Ieri, 14 mai, mai multe persoane de naționalitate română au iscat un scandal monstru pe Aeroportul Luton din Londra. În loc să ca acest conflict să se aplaneze, a degenerat într-o bătaie generală, astfel că poliția britanică a fost nevoită să intervină pentru a-i calma pe cei implicați în conflict.

Momentan nu se știe sigur care a fost motivul din cauza căruia a izbucnit bătaia, însă celelalte personae care așteptau în aeroport, s-au speriat din cauza scenelor violente la care au asistat. Zeci de bărbați, toți de cetățenie română, nu au mai ținut cont de locul în care se află și au început să își împartă pumni și picioare.

În scurt timp, aeroportul răsuna de strigăte. Scandalul a fost suprins într-un material video, efectuat de către un al român, iar din imagini se pot vedea mai multe pete de sânge, lucr care denotă faptul că a fost o altercație destul de violentă. Dintre persoanele implicate în scandalul de pe aeroport, patru persoane au fost grav rănite, dintre care trei, au ajuns de urgență la spital, aflându-se în stare gravă.

poliția britanică bătaia români
Trei persoane sunt in stare grava la spital

Incidentul a reușit să șocheze până și pe oamenii legii

Poliția metropolitană a intervenit în forță pentru a aplana scandalul dintre cele două găști de români. Oamenii legii și-au cerut scuze pentru scenele la care au fost nevoiți să asiste ceilalți pasageri și au promis că toleranța față de astfel de incidente este zero. Totodată, purtătorul de cuvânt a declarat că inclusiv polițiștii au fost șocați de scenele respective.

„Suntem şocaţi şi întristaţi de acest incident. Adoptăm o abordare de toleranţă zero faţă de violenţă. Dorim să ne cerem scuze pentru pasagerilor pentru disconfortul creat”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, potrivit The Independent.

În urma conflictului, 17 persoane au ajuns după gratii după cum au afirmat reprezentanții Poliției. Aceștia urmează să rămâne în custodia poliției până la terminarea audierilor.

„Poliţia a fost informată despre o încăierare generală la Aeroportul Luton din Londra. Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate şi rămân în custodia poliţiei pentru audieri”, au informat reprezentanţii Poliţiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI