EXCLUSIV

Bat clopotele de nuntă pentru o faimoasă cântăreață. Românii abia așteaptă să o vadă în rochie de mireasă (exclusiv)

Badea Violeta 13.05.2023, 15:08

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton. O cântăreață îndrăgită de public face ultimele pregătiri pentru nunta sa care va avea loc în curând. Vedeta a investit foarte mult timp și o sumă uriașă pentru ca totul să iasă perfect. Fanii acesteia sunt în extaz și abia așteaptă să o vadă în rochie de mireasă. Iată despre cine este vorba!

Pentru cine bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton

Maria Constantin, căci despre ea este vorba, este în al nouălea cer. La cei 36 de ani ai săi, cântăreața de muzică populară se pregătește să meargă, din nou, la altar, după două mariaje eșuate.

Artista a fost căsătorită în perioada 2008 și 2014 cu artistul Ciprian Tapota, iar cei doi au împreună un băiat. Ulterior, blondina și-a refăcut viața alături de regretatul Marcel Toader, însă cei doi s-au separat cu scandal în anul 2017.

Acum, Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc să-și unească destinele, iar pregătirile sunt în toi.

De curând, artista a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a mărturisit că iubitul său, Robert Stoica, a văzut deja rochia de mireasă, ea nefiind superstițioasă.

„El oricum știe rochia de mireasă. M-a văzut. Nu sunt o persoană superstițioasă. Mai am mici chestii, dar asta cu rochia de mireasă mi se pare o porcărie, sincer.

Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia chiar în ziua nunții. (râde) Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este aproape gata.”, a declarat blondina pentru sursa citată mai sus.

Citește și Maria Constantin a rămas cu sechele după Survivor România. Cu ce problemă a ajuns să se confrunte. „Mi s-a și rupt”!

Maria Constantin
Maria Constantin

Cum arată rochia de mireasă a Mariei Constantin? Ce pretenție a avut vedeta

Rochia de mireasă a Mariei Constantin este aproape gata. Ea va costa în jur de 9.000 de euro, asta pentru că vedeta a dorit unele modificări. „Mi-a zis că nu mai vrea cristale swarovski, vrea diamante.

I-am zis: „Știi că trebuie să schimbăm tot, în întregime?”. Acum trebuie să adăugăm diamantele pe rochie.”, a dezvăluit designer-ul Florin Burescu, conform publicației menționate.

Citește și Maria Constantin a făcut marele anunț printr-o poză alături de viitorul soț. Fanii sunt în culmea fericirii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...