Bărbatul rănit în accidentul produs pe DN 15B a decedat. Cum s-a petrecut tragedia

Elena Avramescu, Aurora Popa 25.05.2021, 16:50
Bărbatul rănit în accidentul produs pe DN 15B a decedat. Cum s-a petrecut tragedia

Bărbatul rănit în accidentul produs pe DN 15B a decedat. Veste proastă din Neamț, unde bărbatul în vârstă de 85 de ani, rănit grav în accidentul produs pe DN 15B din localitatea Poiana Teiului, a decedat la spital, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Bărbatul rănit în accidentul produs pe DN 15B a decedat

În plus, două persoane, un bărbat în vârstă de 58 ani din Piatra-Neamţ şi o femeie de 64 ani din Borca, au suferit mai multe leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 58 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Poiana Teiului, din direcţia Poiana Teiului spre Târgu-Neamţ, s-ar fi angajat în depăşirea unui alt vehicul care circula în faţa sa, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Galaţi, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Barbatul ranit in accidentul produs pe DN 15B a decedat
Accident produs pe DN 15B a

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. În urma acestui accident, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Bărbatului în vârstă de 85 ani i s-au făcut manevre de resuscitare de către cadrele medicale de intervenţie, fiind victima unui accident rutier produs în localitatea Poiana Teiului, pe DN 15B. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, a spus că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

În urma evenimentului produs a rezultat o victimă, pasager într-unul din autoturisme. Victima, un bărbat de 85 de ani, este inconştientă. Acesteia i se aplică manevre de resuscitare de către membrii echipajului SMURD, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ