Bărbatul din Botoșani care și-a ucis fratele geamăn prin înjunghiere a fost arestat preventiv. De la ce a pornit totul

Elena Avramescu 11.03.2021, 10:06
Bărbatul din Botoșani care și-a ucis fratele geamăn prin înjunghiere a fost arestat preventiv. De la ce a pornit totul

Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn, arestat preventiv. În baza unui mandat emis, miercuri, de magistraţii Tribunalului Botoşani, individul care şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis, miercuri, de magistraţii Tribunalului Botoşani, conform portalului instanţelor de judecată, portal.just.ro.

Bărbatul care și-a ucis fratele geamăn, arestat preventiv

Se pare că mandatul de arestare preventivă sub acuzaţia de omor a fost emis pentru o perioadă de 30 de zile pentru bărbatul în vârstă de 50 de ani, din localitatea Unţeni.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 58/P/2021. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Avătămăniţei Cezar, în prezent aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 al. 1 Cod penal raportat la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 10.03.2021 şi până la data de 8.04.2021, inclusiv, a anunţat instanţa din Botoşani.

Incidentul a avut loc pe fondul unei altercaţii între cei doi bărbați, moment în care unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori în gât şi în cap pe celălalt. Incidentul nefericit s-a produs în locuinţa în care cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, o bătrână de 80 de ani.

Barbatul care si-a ucis fratele geaman, arestat preventiv
Barbatul care si-a ucis fratele geaman

Crima s-a petrecut în jurul amiezii, la scurt timp după ce agresorul ar fi băut din greşeală dintr-o sticlă de diluant, după cum au declarat vecinii celor doi bărbaţi. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, dar omul a refuzat transportul la spital şi atunci ar fi început ceartă între cei doi fraţi. Într-un acces de furie, agresorul l-a lovit pe celălalt cu un obiect ascuţit.

A fost o ambulanţă, dar el a refuzat plecarea. După aia a venit la mine şi mi-a spus să merg cu el să îmi arate ceva special. Erau vreo trei oameni aici şi s-au dus, că eu nu pot să mă uit la morţi. Am sunat la şeful de post, dar mi-a spus să sun la 112, poate mai trăieşte, a declarat un vecin.

După incidentul nefericit, la faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia şi un echipaj SMURD cu medic care a declarat decesul victimei.

La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenţa multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicala dreapta. Din păcate, nu am putut decât să declarăm decesul victimei, a declarat Dănuț Panaitescu, medic SMURD.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...