Bărbatul din Botoșani care și-a ucis cu sânge rece fratele geamăn, reținut. Cum s-a întâmplat tragedia

Elena Avramescu 10.03.2021, 10:07
Bărbatul din Botoșani care și-a ucis cu sânge rece fratele geamăn, reținut. Cum s-a întâmplat tragedia

Și-a ucis cu sânge rece fratele geamăn. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Unţeni din judeţul Botoşani a comis o crimă odioasă, după ce şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit.

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece fratele geamăn

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, această crimă a avut loc în mijlocul unei altercaţii între cei doi fraţi, iar la un moment dat unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori în zona gâtului şi a capului pe celălalt.

În timpul altercaţiei, unul dintre bărbaţi a fost înjunghiat şi ulterior a decedat. Autorul a fost depistat şi se află în custodia Poliţiei, a declarat Delia Nenişcu.

Fapta macabră s-a petrecut în casa în care cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, o femeie în vârstă de 80 de ani. Vecinii, extrem de șocați de cele întâmplate, au sunat de urgență la 112. Agresorul a fost transportat Spitalul de Urgență din județ pentru investigații amănunțite și este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor, el urmând să fie prezentat, în decursul zilei de azi, în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani în vederea arestării preventive.

Un barbat si-a ucis cu sange rece fratele geaman
Un barbat si-a ucis cu sange rece fratele geaman

Crima ar fi avut loc în jurul amiezii, imediat după ce agresorul ar fi băut din greşeală dintr-o sticlă de diluant, după cum au declarat vecinii celor doi bărbaţi. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, dar omul a refuzat transportul la spital şi atunci ar fi început ceartă între cei doi fraţi. Într-un acces de furie, agresorul l-a lovit pe celălalt cu un obiect ascuţit.

A fost o ambulanţă, dar el a refuzat plecarea. După aia a venit la mine şi mi-a spus să merg cu el să îmi arate ceva special. Erau vreo trei oameni aici şi s-au dus, că eu nu pot să mă uit la morţi. Am sunat la şeful de post, dar mi-a spus să sun la 112, poate mai trăieşte, a declarat un vecin.

După incidentul nefericit, la faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia şi un echipaj SMURD cu medic care a declarat decesul victimei.

La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenţa multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicala dreapta. Din păcate, nu am putut decât să declarăm decesul victimei, a declarat Dănuț Panaitescu, medic SMURD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...