Bărbatul cu care a trăit Denise Rifai. Vedeta Kanal D a recunoscut: „A avut toate calitățile”

Ana-Maria Tudor 21.06.2023, 13:36
Bărbatul cu care a trăit Denise Rifai. Vedeta Kanal D a recunoscut: „A avut toate calitățile”

În urmă cu o perioadă de timp, Denise Rifai a dezvăluit public identitatea iubitului său secret pe care l-a păstrat departe de ochii curioșilor timp de mulți ani. Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani de la Kanal D a împărtășit detalii despre calitățile pe care le aprecia la el și motivele pentru care a fost profund impresionată. Însă, chiar dacă relația dintre cei doi era bazată pe similitudini s-au despărțit.

Denise Rifai a vorbit despre fostul partener

Denise Rifai se prezintă ca o femeie singură, fără copii și fără soț. De-a lungul timpului, ea a fost întrebată de mai multe ori despre starea sa sentimentală, dar a menționat în repetate rânduri că nu a găsit încă bărbatul care să o cucerească, chiar și după relația ei cu Eugen Teodorovici. Într-un interviu, Denise Rifai a povestit că a avut parte de o iubire pură în trecut, cu primul ei iubit.

Denise Rifai
 

„A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie. Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută̆ să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus”, a spus Denise Rifai pentru okmagazine.ro.

Prezentatoarea TV a spus care este genul ei de bărbat

Denise Rifai a acceptat invitația lansată de Adrian Artene și a participat la podcastul acestuia cu entuziasm. În timpul discuției lor prezentatoarea TV a făcut o mărturisire surprinzătoare, afirmând că a dezvoltat o pasiune pentru celebrul actor Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, laureat al două premii Oscar.

Ea a mai precizat că în urmă cu câțiva ani a observat o reclamă în care Kevin Costner era personajul principal ci și-a dat seama că el este genul ei de bărbat, dar totuși vedetă din „Yellowstone” este căsătorit din anul 2004.

„Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe