Turcii de la Kanal D jubilează! Survivor România a schimbat total lupta între granzii României. Situația nemaiîntâlnită până acum

Stan Filon 08.04.2021, 15:49
Turcii de la Kanal D jubilează! Survivor România a schimbat total lupta între granzii României. Situația nemaiîntâlnită până acum

Răsturnare majoră de situație în mass media din România! Dacă până acum Pro TV și Antena 1 își disputau primul loc în preferințele românilor, acum situația s-a schimbat radical! Kanal D a venit puternic din urmă și s-a instalat pe locul I în sufletele telespectatorilor din România!

Kanal D a ajuns pe locul I în topul audiențelor din România

Postul de televiziune Kanal D s-a clasat, în primele trei luni ale anului 2021, pe primul loc în topul audienţelor în prime-time, între orele 20:00 – 24:00, la nivelul publicului Naţional, cât şi pe segmentul All Urban, potrivit unui comunicat eliberat de Kanal D.

Pe targetul Naţional, Kanal D a fost pe primul loc în topul televiziunilor cu 8,8% rating si 20,0% share, înregistrând o creştere a cotei de piaţă de nu mai puțin de 33% faţă de anul precendent (15,0%, cota de piaţă în 2020). Kanal D a fost preferat și de românii de la oraș! Postul de televiziune s-a poziţionat pe primul loc, în perioada ianuarie – martie 2021, cu 7,2% rating şi 17,1% share, cu o creştere a cotei de piaţă de 38% faţă de acelaşi interval în 2020 (12,4% share).

Kanal D a ajuns pe locul I in topul audientelor din Romania
Kanal D a ajuns pe locul I in topul audientelor din Romania

Emisiunile Kanal D, un adevărat succes

Dar cu ce a atras Kanal D publicul de partea sa? Ei bine, emisiuni precum reality-ul ”Survivor România”, emisiunea de interviuri ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, reality-show-ul ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, precum și bine-cunoscutele seriale turceşti ”Hercai” şi ”La răscruce” au făcut ca publicul să nu se mai dezlipească de Kanal D. La succesul înregistrat de turcii de la Kanal D au contribuit semnificativ și filmele de duminică difuzate pentru toți cinefilii din România.

Kanal D, televiziune ce se află în top trei stații generaliste din România, a emis pentru prima dată pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Susținută de experiența și tradiția trustului Doğan Yayin Holding, stația Kanal D și-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes și în România. Conținutul de calitate ce combină cu succes programe de știri cu seriale turcești și producții proprii, inovatoare, dar și producțiile realizate după formate internaționale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun început, instituția media, dar și filosofia Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...