Ce difuzează Antena 1, începând de duminică, 26 aprilie, în locul emisiunii Asia Express. Surpriză uriașă pentru fani

Redacția IMPACT 26.04.2020, 11:35
Ce difuzează Antena 1, începând de duminică, 26 aprilie, în locul emisiunii Asia Express. Surpriză uriașă pentru fani

Sezonul 3 Asia Express a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii, Sorin Bontea și Răzvan Fodor fiind cei care au plecat acasă cu marele premiu. Chiar dacă emisiunea s-a încheiat pe post, Antena 1 vine cu o surpriză uriașă pentru telespectatori! Mulți sunt curioși să afle ce se va difuza, având în vedere că finala sezonului 3 a avut loc miercuri (22 aprilie 2020), iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Ce difuzează Antena 1, după ce sezonul 3 Asia Express s-a încheiat

Zilele trecute, sezonul 3 Asia Express s-a încheiat, iar Drumul Comorilor a fost câștigat de echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi concurenți se vor bucura de un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Chiar dacă cel mai recent sezon al reality show-ului a ajuns la final, Antena 1 vine cu o super veste pentru fanii acestei producții! Astfel, având în vedere succesul imens de care s-a bucurat, Asia Express rămâne în continuare în grila postului tv.

Sezonul 3 Asia Express și-a desemnat câștigătorii
Sezonul 3 Asia Express și-a desemnat câștigătorii

Antena 1 a anunțat oficial că, în atenția publicului, va reveni  sezonul 1 Asia Express, reality show care a spulberat audiențele și a câștigat de-a lungul difuzării edițiilor un public numeros și fidel.

Astfel, sezonul 1 Asia Express va putea fi urmărit de telespectatori în reluare, începând din 26 aprilie. Drumul Dragonului, o călătorie extraordinară prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, revine în fiecare duminică, luni și marți, de la ora 20.00 (după Observator).

Reamintim că primul sezon al emisiunii a fost câștigat de echipa formată din artistele Raluka și Ana Baniciu.

Titani la cuțite, ediție specială Chefi la cuțite

Pe 29 și 30 aprilie, surprizele continuă la Antena 1 cu o ediție specială a emisiunii culinare Chefi la cuțite, denumită Titani la cuțite. După cum sugerează și numele, cel mai urmărit show culinar din țară va aduce în fața publicului o nouă competiție între cei trei chefi,  Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

De această dată, ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Prisecaru).

„Nivelul competiției va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”, anunță Florin Dumitrescu.

Chefi la cuțite vine cu o ediție specială, Titani la cuțite
Chefi la cuțite vine cu o ediție specială, Titani la cuțite

Și Cătălin Scărlătescu este încântat de experiența trăită. „A fost o altfel de competiție chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieșit … ce trebuie”, a mărturisit el.

Pentru Bontea, revenirea pe platourile Chefi la Cuțite a fost presărată cu multe emoții. „A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuțite. Eu am prins și mai tare gustul competiției, mi-a fost dor de bucătărie și…cine nu ar vrea să i se ridice statuie”, a mãrturisit Sorin Bontea.

Urmăriți Impact.ro și pe