Bănel Nicoliță, din nou la pământ. A vrut să fie CR7, dar a ajuns ”BN0”. Ce s-a ales de afacerea care credea că îl scoate din datorii

Andrei Cezar, Paul Dobrescu 24.11.2021, 12:40
Bănel Nicoliță, din nou la pământ. A vrut să fie CR7, dar a ajuns ”BN0”. Ce s-a ales de afacerea care credea că îl scoate din datorii

Bănel Nicoliță, din nou la pământ. A vrut să fie CR7, dar a ajuns ”BN0”. A pornit o afeacere în industria cosmentică ce credea că îl va scoate din datorii, dar nu a fost deloc așa. La scurt timp după ce și-a lansat propriul parfum, în colaborare cu cu o parfumerie din București, producția s-a oprit din cauza cererii foarte scăzute.

Bănel Nicoliță l-a copiat pe CR7 și și-a lansat propriul parfum

Bănel Nicoliță nu are fler în afaceri. Cunoscut mai degrabă drept un ”fotbalist muncitor”, decât unul cu un talent extraordinar, fostul jucător al Stelei (FCSB) a decis să devină antreprenor după ce a agățat ghetele în cui. Banii pe care i-a câștigat în cariera de fotbalist a găsit de cuviință să îi investească în echipa orașului său natal, CS Făurei.

Lucrurile nu au mers deloc așa cum și-a dorit și s-a văzut plin de datorii. Pentru a continua totuși să finanțeze echipa din Făurei a apelat la împrumuturi de la cămătari. Aceștia i-au dat 100.000 de euro, la care i-au aplicat și o dobândă de 10% pe săptămână. Fostul internațional român nu a mai avut de unde să-și achite datoriile, așa că a fugit în SUA în speranța că va face rost de bani.

Investiția la CS Făurei nu a fost singura afacere păguboasă a lui Bănel Nicoliță. Când a văzut că lucrurile încep să meargă prost la formația de Liga a 3-a, fostul mijlocaș a încercat să schimbe abordarea, iar o parte din capitalul său l-a investit în industria cosmetică.

Mai exact el și-a creat propriul parfum sub denumirea de ”Opulent by Bănel Nicoliță”. Fostul fotbalist a lucrat cu o parfumerie din București și a acceptat să-și împrumute numele și imaginea în speranța că va împărți profitul cu respectiva companie.

Cât costa ”Opulent by Bănel Nicoliță”

Nu știm însă dacă esența lui Nicoliță emană opulență, însă după prețul său suntem înclinați să credem mai degrabă că nu. Parfumul care-i purta numele a fost pus în vânzare cu un preț de aproximativ 100 de lei, iar succesul său nu a fost nici pe departe așa cum se aștepta fostul fotbalist. Vânzările au fost foarte slabe, așa că, în cele din urmă, producția parfumului a fost întreruptă, cel puțin pentru moment.

Potrivit descrierii afișate pe cel mai important site de vânzări din România, Opulent by Bănel Nicoliță este un ”parfum oriental, pentru bărbatul modern si încrezator, pentru toată ziua”.

”Masculinitatea, opulența și rafinamentul sunt trăsăturile primare ale bărbatului modern și independent, care afișează la fiecare pas o atitudine elegantă, demnă și încrezatoare.”, semnează Bănel Nicoliță în descrierea produsului.

Reacția lui Bănel Nicoliță după ce a fugit din țară

După fuga sa în Statele Unite de teama cămătarilor, Bănel Nicoliță a oferit și un răspuns pe marginea acestui subiect.

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe