Ce trebuia să facă Bănel Nicoliță pentru a scăpa de datorii. Gigi Becali îl transforma în milionar, anunțul momentului

Nicu Stan 30.10.2021, 13:19
Ce trebuia să facă Bănel Nicoliță pentru a scăpa de datorii. Gigi Becali îl transforma în milionar, anunțul momentului

Mitică Dragomir a făcut declarații pe marginea subiectului Bănel Nicoliță, care ar fi plecat la muncă în străinătate după ce ar fi făcut mari datorii în țară. Astfel, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Gigi Becali l-ar fi umplut de bani dacă se făcea preot.

Mitică Dragomir, despre situația lui Bănel Nicoliță. ”Eu vă spun că Becali îl făcea milionar”

Din cauza unor afaceri ratate, Bănel Nicoliță ar fi ajuns să datoreze sume importante de bani.

De aceea ar fi plecat în străinătate să muncească. Fostul fotbalist ar fi putut apela chiar și la Gigi Becali, după cum spune Dumitru Dragomir.

Banel Nicolita spune ca nu are nevoie de ajutorul nimanui
Banel Nicolita spune ca nu are nevoie de ajutorul nimanui

De crede Mitică Dragomir că Gigi Becali nu l-ar ajuta pe Bănel Nicoliță

Însă Mitică Dragomir este de părere că Gigi Becali nu l-ar ajuta pe Bănel Nicoliță dacă ar avea porobleme financiare.

”Nu poate nici Gigi să dea bani la toți din istoria clubului. El dă la preoți și la biserici. Dacă era și Bănel preot, dădea lovitura. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! a dezvăluit Dragomir, pentru Prosport.

Mitică Dragomir nu l-ar lua pe Bănel Nicoliță să lucreze pentru el

După ce l-a lăudat pe Bănel Nicoliță, Dumitru Dragomir a spus că nu l-ar primi la el, la firmă. Fostul șef al LPF are afaceri mari în domeniul construcțiilor.

”La mine fuge după trei zile de muncă. Este foarte grea munca în construcții. Eu stau pe șantier, știu ce greu este. Stai în frig, stai în ploaie. Nu e viață de fotbalist asta, el este obișnuit cu alt regim”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Bănel Nicoliță spune că nu are niciun fel de probleme, însă recunoaște că nu se află acasă

Pe de altă parte, fostul fotbalist Bănel Nicoliță a negat vehement toate aceste informații care s-au vehiculat în presă, chiar dacă a recunoscut că nu mai este în țară. Se pare că fostul sportiv chiar se află, într-adevăr, în SUA, la muncă.

”Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație. Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii. De asemenea, vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni” a declarat Bănel Niculiță potrivit Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe