Bancul zilei. Adevăratul motiv pentru care Ion o bătea pe Maria în fiecare seară

Badea Violeta 17.01.2023, 08:15
Bancul zilei. Adevăratul motiv pentru care Ion o bătea pe Maria în fiecare seară

Râsul este cel mai bun medicament, mai ales că este gratuit și poate profita oricine de el. Este antidotul perfect atunci când vremurile sunt grele. Prin urmare, de ce să nu începi și tu ziua cu un zâmbet? Înveselește-te puțin citind acest banc. Află în rândurile următoare care este adevăratul motiv pentru care Ion o bătea pe Maria în fiecare seară!

Bancul zilei. Cea mai amuzantă glumă cu Maria și Ion

Râsul are beneficii sociale incredibile, beneficii pentru sănătate și poate ajuta la îmbunătățirea capacității de memorare și concentrare. În ultimii ani au apărut tot felul de bancuri.

Fie că le preferi pe cele seci, pe cele cu Bulă, pe cele cu blonde sau pe cele cu ardeleni și olteni, toate au același scop, acela de a ne face să zâmbim. Deși umorul variază de la o cultură la alta, râsul are efectul universal de a-i face pe oameni să se simtă fericiți.

Citește și Bancul zilei. Unde îl duce pe Bulă onestitatea!

Bancul zilei 1
Bancul zilei 

De ce o bătea Ion pe Maria în fiecare seară

„Ion şi Maria sunt tineri căsătoriţi. Într-o seară, vine Ion acasă obosit, flămând.

Deschide uşa de la frigider, o trânteşte, se duce şi o ia pe Maria la bătaie, apoi se culcă. În acest timp, Maria se gândea:

– Mă, poate i-o fi fost foame şi lui!

A doua zi, pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să gătească sarmale, pilaf, piure. Când vine Ion acasă, deschide uşa de la frigider, o trânteşte şi o ia la bătaie iar pe Maria. Se gândeşte Maria:

– Hmmm, poate voia vreo băutură.

Pleacă Ion a treia zi la serviciu. Maria se duce la magazin şi ia whisky, cognac, palincă, bere, ţuică. Când vine Ion seara acasă, deschide uşa de la frigider, o trânteşte şi o ia la bătaie pe Maria. Ea, cu un picior fracturat, stătea să se gândească:

– Mă, poate vrea o prăjitură!

Pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să facă torturi, prăjituri, plăcinte. Când vine Ion acasă, deschide uşa de la frigider şi o trânteşte pe Maria. Ion:

– Făăă! De câte ori ţi-am spus să stingi becul de la frigider, să facem economie?!”

Citește și Bancul zilei: Două blonde rămân blocate într-un lift. Deznodământul îți va stârni hohote de râs!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...