Bancul zilei, 10 februarie. Ce pățește soția care se roagă să îi dispară amantul

Anca Manolica 10.02.2023, 07:59
Bancul zilei, 10 februarie. Ce pățește soția care se roagă să îi dispară amantul

Weekend-ul se apropie și nu știi cum să faci să treacă această zi mai repede? Ei bine, un banc care să te amuze îți poate însenina ziua. Pe pe internet circulă o mulțime de astfel de glume, menite să ne înveselească și în cele mai negre sau apăsătoare momente. Așadar, regăsește unul în rândurile de mai jos.

Bancul zilei, 10 februarie

Pentru că orice zi trebuie întotdeauna înveselită, mai ales dacă ai un program de lucru solicitant, un banc savuros va fi mereu o alegere perfectă. Aceste glume ne fac ziua mai amuzantă și ne smulg un zâmbet de fiecare dată, indiferent cât de preocupați am fi de grijile cotidiene.

De altfel, marele actor și comediant Charlie Chaplin a spus, odată, că „o zi în care nu ai râs este o zi pierdută”, deviză după care se ghidează și cei mai mulți dintre români.

Bancurile ne fac ziua mai frumoasă
Bancurile ne fac ziua mai frumoasă

Ce pățește soția care se roagă să îi dispară amantul

Fie că preferi bancuri seci sau cu Bulă, bancuri cu blonde sau cu ardeleni și olteni, toate au același scop, acela de a descreți frunțile și de a aduce zâmbetul pe buze

„Sună soneria. Soția disperată se roagă:

– Doamne, fă să dispară amantul, iar soțul să nu știe nimic. La care un glas din înalturile cerului spune:

– Bine, fie, te scap, dar când o să mori, o să ți se tragă de la apă. Soția a fost bucuroasă că a scăpat de amant, gândindu-se că în ceea ce privește apa, va avea grijă și se va feri.

Peste un timp apare o ofertă de nerefuzat pentru o croazieră pe mare, împreună cu toate prietenele ei. Se duce femeia în excursie, când deodată începe o furtună. Femeia iar se roagă:

– Doamne, știu că mi-ai spus că o să mor din cauza apei, dar acum gândește-te, sunt atâția oameni nevinovați, pentru mine o să omori toți oamenii de pe acest vas?

La care glasul răspunde:

– De-ai ști de câți ani mă chinui să vă adun pe toate…”

Citește și: Bancul zilei: Două blonde rămân blocate într-un lift. Deznodământul îți va stârni hohote de râs

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...