Avocatul familiei Luizei Melencu, amenințat de Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat între cei doi în sala de audieri: „Șobolan, te termin!”

Redacția IMPACT 02.12.2019, 16:27
Avocatul familiei Luizei Melencu, amenințat de Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat între cei doi în sala de audieri: „Șobolan, te termin!”

Avocatul familiei Luizei Melencu face acuzații grave în cazul Caracal! Acesta susține că a fost amenințat de Gheorghe Dincă, iar momentul de tensiune a avut loc chiar în fața anchetatorilor. Bărbatul de 66 de ani a avut o reacție necontrolată și și-a vărsat nervii pe Tonel Pop, cel care îi reprezintă legal pe mama și bunicul Luizei.

Avocatul familiei Luizei Melencu, amenințat de Gheorghe Dincă

Avocatul familiei Luizei Melencu a fost amenințat de Gheorghe Dincă! Acuzațiile grave au fost făcute de Tonel Pop, luni, 2 decembrie, care a povestit ce atitudine primejdioasă a adoptat principalul suspect în cazul dispariției fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu față de el.

Astfel, Tonel Pop susține că Dincă i-ar fi amenințat familia, în cursul zilei de luni, în timpul audierilor la care a fost supus din nou bărbatul.

„Acest Dincă m-a amenințat timp de câteva minute, spre amuzamentul procurorilor. M-a amenințat, s-a repezit asupra mea. Acum procurorii ne sperie cu Dincă. Acesta mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate. Practic, era mână în mână cu procurorii, deoarece l-au lăsat minute în șir pentru a ne jigni. A sărit la mine”, a declarat Tonel Pop, conform antena3.ro.

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe.

L-au lăsat să își facă numărul, când Dincă a început însă să facă foarte urât, atunci au oprit camera de luat vederi, am cerut ajutorul poliștilor și procurorilor să intervină, dar l-au lăsat și atunci Dincă s-a ridicat de pe scaun, a venit către noi, spunând: >, și atunci a venit un polițist, s-a băgat în fața lui ca să nu intre în noi”, a povestit Tonel Pop, potrivit Mediafax, la sfârșitul audierilor.

Gheorghe Dincă a fost supus din nou la audieri. El a fost nevoit să dea explicații în legătură cu dispariția fetelor Luiza și Alexandra
Gheorghe Dincă a fost supus din nou la audieri

Ce a declarat Gheorghe Dincă, luni, la audieri

Pe de altă parte, avocatul care îl reprezintă pe Gheorghe Dincă în cazul Caracal susține că lucrurile nu au stat deloc așa în timpul audierilor. Se pare că Gheorghe Dincă i-ar fi reproșat lui Tonel Pop anumite declarații pe care le-a făcut și i-ar fi spus că îl dă în judecată pentru acele lucruri.

Este o situație de fapt expusă complet eronat, nu este adevărat ceea ce a afirmat domnul avocat Tonel Pop. I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că și-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înțeles, că fiica, fiicel … Asta i-a reproșat domnul Dincă domnului Tonel Pop”, a povestit Claudiu Lasconschi, avocatul lui Dincă.

În sala de audieri, Dincă nu a mai vrut să adauge nimic, ci doar a menținut ceea ce a scris în timp ce era în arest.

Urmăriți Impact.ro și pe