Dincă și-a schimbat din nou declarațiile în cazul Caracal! Ce le-a spus el anchetatorilor despre Alexandra și Luiza

Redacția IMPACT 27.11.2019, 16:24
Dincă și-a schimbat din nou declarațiile în cazul Caracal! Ce le-a spus el anchetatorilor despre Alexandra și Luiza

Apar noi mărturisiri cutremurătoare în cazul tragediei de la Caracal. După luni bune de la presupsa crimă odioasă, procurorii DIICOT transmit că Ghoerghe Dincă nu a acionat singur și că a mai avut un complice. După declarațiile procurorului şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hossu, Tonel Pop, avocatul familei Melencu a explodat și a răspuns la întrebarile din presă. În contextul declarației Giorgianei Hossu, avocatul spune că el nu avea la cunoștință aceste chestiuni cu privire la existența unui nou complice. El acuză DIICOT că au acționat în paralel și că nu s-a dorit să le spună și avocaților aceste chestiuni.

 

Tonel Pop: „Noi nu cunoaștem aceste lucruri”

„O chestie absolut neloială de această dată. DIICOT iese în fața opiniei publice fără ca nouă sp ne spună nimic. Nu ne-a spus nimeni niciun cuvânt, suntem sfidați.

Nu știm dacă a abuzat-o, este o variantă. Noi habar nu avem ce urmărește șeful DIICTO, nu ne-a informat despre această chestiune.

Noi nu cunoaștem aceste lucruri, Dincă acum nu mai vrea să dea declarații. El scrie tot ce vrea să transmită în închisoare. Vine cu servite cum se spune. Dincă și-a schimbat nou toate declarațiile, își scrie declarațiile acolo în arest și vine și le spune aici. Nu face față să dea declarații, el vrea ca propcurorii să transcrie tot ce a scris el în arest. Să va spună Doamna Hosu, că văd că e mai informată. Întrebați-o pe doamna procuror șef cum și ce a spus pentru că nouă nu ne-a pus la dispoziție acest dosar.

Nu este loial ca Șeful DIICOT să va anunțe pe dvs, în timp ce noi consultăm dosarul. Ea iese în paralel și spune aceste lucruri, nu e posbil. Dacă știam, îi puneam și nouă întrebări lui Dincă, și aveam ce să va spunem acum”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI