Autostrada A1 București-Pitești, blocată. Vizibilitate redusă după ce o mașină a luat foc în mers

Badea Violeta, Diana Dumitrache 30.03.2023, 15:47
Autostrada A1 București-Pitești, blocată. Vizibilitate redusă după ce o mașină a luat foc în mers

O mașină a luat foc joi, pe data de 30 marie, pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 90, în zona localității Căteasca, județul Argeș. În acest moment, autoritățile intervin la fața locului, iar circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

O maşină a luat foc pe autostrada A1. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor

Incident pe A1. Un autoturism a luat foc, în urmă cu puțin timp, la kilometrul 90 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localității Cățeasca. Chiar în acest moment, pompierii sosiți la fața locului fac eforturi pentru a lichida incendiul.

Momentan, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, deoarece fumul degajat a redus puternic vizibilitatea în zonă, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma verificărilor efectuate de către oamenii legii, mașina ar fi luat foc în urma unei defecțiuni tehnice, aflându-se pe banda de urgență a sensului de mers către București. Totodată, polițiștii transmit că nu sunt victime.

Citește și Tragedia din Galați putea fi evitată. Ce au descoperit anchetatorii în cazul locomotivei care a produs accidentul!

Incendiu în parcarea subterană a mall-ului Afi Cotroceni din Capitală. O mașină a luat foc
Incendiu pe A1

Un alt autoturism a luat foc în județul Olt

Din păcate, incidentul prezentat mai sus nu a fost singurul de acest gen petrecut de curând. Miercuri, pe data de 29 martie, o mașină a luat foc, în mers, pe drumul județean 105G, în zona Podul Olt. Pompierii au intervenit imediat și au reușit să stingă flăcările. Din fericire, nici în acest caz nu au fost raportate victime.

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta la compartimentul motor, fiind extins și în interiorul autoturismului. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, însă focul a afectat autoturismul în proporție de aproximativ 60%”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, autoritățile au stabilit și cauza izbucnirii incendiului. Ar fi vorba de un scurtcircuit produs la compartimentul motor. Din fericire, nu au fost semnalate victime.

Citește și Primele reacții de la Ministerul Transporturilor după accidentul de la Galați: „Sunt cam 20 de ani de când nu s-a cumpărat nicio garnitură de tren în România”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...