Aurel Pădureanu, cuvinte dure despre Becali după incendiul de la baza sportivă FCSB. „Voia să mă mute acolo. Eu sunt om de cămin de nefamilişti?”

Stan Filon, Ioana Nechifor 31.03.2021, 14:33
Aurel Pădureanu, cuvinte dure despre Becali după incendiul de la baza sportivă FCSB. „Voia să mă mute acolo. Eu sunt om de cămin de nefamilişti?”

Un incendiu devastator a izbucnit la baza sportivă de la Berceni a celor de la FCSB. Un bărbat a fost găsit carbonizat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. În plus, 50 de persoane au fost evacuate din căminele de nefamiliști ale lui Gigi Becali. Aurel Pădureanu se putea număra și el printre victime, dacă accepta propunerea finanțatorului FCSB.

Aurel Pădureanu a avut cuvinte dure la adresa lui Gigi Becali, după incendiul de la baza sportivă FCSB

A fost un incendiu de proporții la căminele de nefamiliști ale ui Gigi Becali. Pompierii au intervenit în forță pentru a stinge flăcările, iar intervenția a fost una foarte dificilă. ”Incendiul s-a desfăşurat în 3 camere de la etaul unu, pe o suprafaţă de aproximativ 100 m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a spus căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae. Printre victimele incendiului de la Berceni s-ar fi putut număra și Aurel Pădureanu și fiul său. Interpretul de muzică de petrecere a apelat la Gigi becali pentru a găsi un acoperi de-asupra capului, după ce urmează să fie evacuat împreună cu fiul său din vila în care locuiește acum cu fiul său, după ce proprietarul a decis să vândă proprietatea.

Aurel Padureanu a avut cuvinte dure la adresa lui Gigi Becali, dupa incendiul de la baza sportiva FCSB
Aurel Padureanu a avut cuvinte dure la adresa lui Gigi Becali, dupa incendiul de la baza sportiva FCSB

Aurel Pădureanu se teme că va rămâne pe drumuri

Cei doi se tem că vor rămâne pe drumuri. Aurel Pădureanu a apelat la Gigi Becali pentru a-l ajuta cu înmormântarea soției sale, Cornelia Catanga, care a murit în urmă cu câteva zile. Artistul nu a fost mulțumit de oferta pe care i-a făcut-o omul de afaceri, deoarece i-a propus să-i dea o cameră chiar la căminul de nefamiliști din Berceni, cuprins astăzi de flăcări.

”Și pe mine voia să mă mute acolo, la căminele lui, dar eu sunt om de cămine de nefamiliști? Nu se bucură nimeni de necazul altuia, aici este vorba despre oameni care rămân fără case”, a declarat Aurel Pădureanu, în exlusivitate pentru Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe