Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a murit, două au fost rănite. Zeci de persoane, evacuate

Nicu Stan, Mirabela Năstase 31.03.2021, 09:53
Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a murit, două au fost rănite. Zeci de persoane, evacuate

Incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni. O persoană a murit, două au fost rănite. Zeci de persoane, evacuate. De la ce a pornit incendiul devastator, citiți în articolul de mai jos.

Incendiu la baza sportivă a lui Gigi Becali. Un om a murit, iar alții doi au fost răniți

Un incendiu devastator a avut loc în această dimineață la baza sportivă a FCSB din Berceni. În urma incendiului o persoană a murit, iar două au fost rănite. Zeci de persoane au fost evacuate. Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului, scrie Mediafax. Se pare că incendiul ar fi avut loc la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră.

Gigi Becali a aflat de la Playsport.ro cele ce s-au înâmplat la baza sportivă a clubului său de fotbal. ”Ce incendiu? Ce mort? Nu știu nimic, nu știu despre ce vorbiți! Cum să se întâmple așa ceva?”, a spus Gigi Becali, neștiind ce s-a întâmplat.

O persoana a murit in incendiu, iar alte doua au fost ranite
O persoana a murit in incendiu, iar alte doua au fost ranite

50 de oameni au fost evacuați din clădire

50 de oameni au fost evacuați, însă o persoană nu a mai apucat să iasă dintre flăcările mari, iar pompierii au fost nevoiți să constatate decesul. Alte două persoane au solicitat îngrijiri medicale.

Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Nu s-a stabilit cauza izbucnirii incendiului

Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor„, a spus Căpitanul ISU București-Ilfov, Milcă Niculae.

Potrivit unor informații obținute de PlaySport.ro, incendiul a pornit la „Clădirea 7” a complexului. În imobilul respectiv sunt cazate persoane prin intermediul fundației lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB ajută oameni ai străzii și chiar refugiați, oferindu-le un acoperiș. De asemenea, respectiva clădire are o intrare separată față de cea principală, care duce la baza de pregătire a fotbaliștilor FCSB.

Cât a investit Gigi Becali în baza sportivă

Baza sportivă situată în Berceni este una foarte modernă. În 2016 a început clubul din Liga I investițiile la noua bază sportivă, iar până acum au fost investiți peste 2 milioane de euro pentru a ca fotbaliștii FCSB să beneficieze de cele mai bune condiții.

De asemenea, baza sportivă din Berceni are 7 terenuri de fotbal, dintre care 4 sunt prevăzute cu gazon natural, sală de forță, o bucătărie și o sală de mese cu 50 de locuri. Complexul beneficiază și de o mini-fermă, dar si mai multe clădiri.

Urmăriți Impact.ro și pe