Atac terorist cu șase victime, în Noua Zeelandă. Autorul s-a inspirat de la ISIS

Stan Filon 03.09.2021, 12:18
Atac terorist cu șase victime, în Noua Zeelandă. Autorul s-a inspirat de la ISIS

Atac terorist cu victime, vineri, în Noua Zeelandă! Atacatorul a dat buzna într-un supermarket din West Auckland, înarmat cu un cuțit, potrivit  The Guardian. Acesta a început să-i atace pe clienții magazinului cu arma albă, iar panica s-a instalat în magazin.

Atac terorist în Noua Zeelandă

Un atac terorist a avut loc în Noua Zeelandă în urmă cu scurt timp, după ce un bărbat a intrat într-un supermarket și a început să-i înjunghie pur și simplu pe cumpărători. Potrivit premierului Jacinda Ardern, atacul a fost comis de un ”extremist violent”, care acționa ca un ”lup singuratic”. Culmea este faptul că acesta era de 5 ani în atenția Poliției, iar oamenii legii știau faptul că acesta împărțea ideologia teroriștilor ISIS.

Potrivit poliției locale, individul care a intrat în supermarket a reușit să înjunghie șase persoane. Jurnaliștii de la NZHerald scriu că panica s-a instaat imediat în magazin, după ce i femeie înjunghiată în coapsă a țipat că este un bărbat înarmat în magazin.

Atac terorist in Noua Zeelanda
Atac terorist in Noua Zeelanda

Atacatorul care a înjunghiat oameni într-un magazin era din Sri Lanka

Zeci de persoane au început să fugă din calea atacatorului și mulți au reușit să iasă din magazin. După atac, agresorul a fugit din magazinul respectiv, însă oamenii legii au început imediat căutările și l-au localizat.

Bărbatul a fost împușcat mortal de forțele de ordine. Oamenii legii au spus că teroristul era un cetățean din Sri Lanka, care a ajuns în Noua Zeelandă în 2011.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...