Antonia şi Alex Velea, momente tensionate. Cei doi artişti au făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia lor

Nicu Stan 04.02.2021, 09:13

Antonia şi Alex Velea trec prin momente tensionate. Cei doi artişti au făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia lor. Ce se întâmplă cu cel mai îndrăgit cuplu din showbiz, citiți în articolul de mai jos.

Antonia a recunoscut totul. De ce se ceartă mai mereu cu Alex Velea

Antonia şi Alex Velea au parte de momente tensionate, scrie viva.ro. Cei doi cântăreți au făcut dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă cu ei. Antonia a recunoscut că mai are certuri cu Alex Velea, însă nu ceva de speriat.

Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă.

Alex Velea, Antonia si copiii lor
Alex Velea, Antonia si copiii lor

Ce prețuiește cel mai tare Antonia

Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea  familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante. Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape”, a declarat Antonia.

De asemenea, Antonia a dezvăluit cum se menține în formă, care este secretul ei. ”Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”, a mai spus Antonia.

Antonia nu recomandă intervenții la nivelul feței decât de la o vârstă în colo

Antonia s-a arătat împotriva intervențiilor estetice la nivelul feței, cel puțin până la o anumită vârstă. Astfel, frumoasa cântăreață susține că nu are intervenții mari la nivelul feței.

Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, a mai spus artista.

Antonia, deranjată din când în când de acnee

Chiar și așa. Antonia tot are probleme cu fața, mai exact cu tenul, care din când ân când mai este năpădit de coșuri. ”Din când în când, pe fața mea are loc o erupție de coșuri, dar m-am învățat cu asta. Sunt doar copleșită de stres, atâta tot”, a mai spus soția lui Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe