Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 13 aprilie

Daria Petrescu 13.04.2020, 18:26
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 – Vezi emisiunea de luni, 13 aprilie

Asia Express vine cu noi surprize în ediția de luni seara, 12 aprilie. Patru echipe au intrat în semifinaă și luptă pentru a ajunge în finală. Săptămâna trecută, blondele au părăsit show-ul, cu lacrimi în ochi. Dumini, 12 aprilie echipele au avut parte de momente de tensiune, unii dintre ei au clacat. Nervi întinși la maxim și multă adrenalină. De asta au avut parte cele 8 vedete dornice să câltige marele premiu.

A început etapa semifinală din Asia Express

Duminica aceasta, imediat după Observator, s-a dat startul etapei semifinale din Asia Express. Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care au plecat în cursă.

Taiwanul a fost până acum o țară a surprizelor, iar asta nu se schimbă nici de acum înainte. În prima ediție a acestei etape Gina a pornit din nou căutarea de monede. Aceasta le-a ascuns în cele mai ciudate locuri.

Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan. Concurenții au fost nevoiți să scotocească pentru a putea merge mai departe pe Drumul Comorilor.

În premieră pentru Asia Express, una dintre misiunile din această etapă a depins în totalitate de talentul concurenților și de ce știu ei să facă pentru a aduna bani. Alex Abagiu a machiat femei pe stradă, iar chef Sorin Bontea le-a gătit taiwanezilor.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit Asia Express

La un singur pas de a ajunge în semifinalele Asia Express- Drumul Comorilor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiţia. Fetele au avut parte o cursă pentru ultima șansă plină de adrenalină, în Taiwan, în ediția de săptămâna trecută.

8 vedete luptă pentru marele premiu
8 vedete luptă pentru marele premiu

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda și Cătălin au reușit să își securizeze locul în competiție și s-au clasat pe primele două locuri, la finalul unei zile care i-a încercat din toate punctele de vedere.

8 vedete luptă pentru marele premiu

Fiind ultima echipă ajunsă la Gina Pistol, soarta fetelor în concurs a stat doar sub culoarea ancorei, care în această etapă a concursului a fost roșie: ”A fost superbă experiența asta. Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe.

Cred că am avut aici aventura vieții noastre, este armată pură, dar îți schimbă viața. Am trăit fiecare zi ca și cum era prima zi, pentru că nu știam ce o să se întâmple. Am întâmpinat mii de provocări și am învățat că Asia Express ține mai mult de felul în care reacționezi la evenimente, nu la evenimentele în sine.

Cred că am demonstrat tot ce aveam de demonstrat în concurs. Am tras cât am putut noi de tare până aici și suntem mulțumite. Sperăm că oamenii au văzut o altă latură a noastră”, au mărturisit Alina și Carmen.

Așa se face că Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin, Speak şi Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu sunt cele 4 echipe semifinaliste Asia Express- Drumul Comorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe