Semifinală Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 12 aprilie

Redacția IMPACT 12.04.2020, 10:32
Semifinală Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 – Vezi ediția de duminică, 12 aprilie

Asia Express continuă cu o nouă ediție dumini, 12 aprilie. Doar patru echipe au ajuns în semifinală și sunt tot mai aproape de marea finală. În ediția trecută, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția. Din păcate pentru ele, ancora a fost roșie, așa că drumul lor în competiție s-a oprit. Chiar și așa, fetele au fost mândre de evoluția lor.

Asia Express se apropie cu pași repezi de finală

La un singur pas de a ajunge în semifinalele Asia Express- Drumul Comorilor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiţia. Fetele au plecat acasă, după o cursă pentru ultima șansă plină de adrenalină, în Taiwan.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda și Cătălin au reușit să își securizeze locul în competiție. Ei s-au clasat pe primele două locuri, la finalul unei zile care i-a încercat din toate punctele de vedere.

Fiind ultima echipă ajunsă la Gina Pistol, soarta fetelor în concurs a stat doar sub culoarea ancorei.  În această etapă a concursului aceasta a fost roșie.

A fost superbă experiența asta. Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe. Cred că am avut aici aventura vieții noastre, este armată pură, dar îți schimbă viața. Am trăit fiecare zi ca și cum era prima zi, pentru că nu știam ce o să se întâmple.

Am întâmpinat mii de provocări și am învățat că Asia Express ține mai mult de felul în care reacționezi la evenimente, nu la evenimentele în sine. Cred că am demonstrat tot ce aveam de demonstrat în concurs. Am tras cât am putut noi de tare până aici și suntem mulțumite. Sperăm că oamenii au văzut o altă latură a noastră”, au mărturisit Alina și Carmen.

Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior
Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior

Așa se face că Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Adda şi Cătălin, Speak şi Ștefania, Alexandru Abagiu și Radu sunt cele 4 echipe semifinaliste Asia Express- Drumul Comorilor care se vor lupta și în următoarea etapă a celui mai dur reality-show, ce începe duminică, 12 aprilie, după Observator.

Adda are probleme la un picior, iar cursa a fost un chin pentru artistă

Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”. A luptat, totuși, șchiopătând, și a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei. De încurajare și cu iubire, bineînțeles!

asia express, antena 1, semifinale
Adda are probleme la un picior, iar cursa a fost un chin pentru artistă

Din dorința de a încheia primii cursa, în ciuda problemei ei, Adda a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei, Cătălin Rizea, care a făcut o greșeală ce a enervat-o cumplit.

„Hai să ne mișcăm mai repede, nu îți ajunge că ai o handicapată lângă tine? În *** ***, nu ești în stare să ții minte un număr”, au fost doar câteva dintre încurajările pe care Adda i le-a dat, în stilul caracteristic, soțului ei, Cătălin Rizea.

Începe etapa semifinală din Asia Express

În această seară, de la ora 20:00, după Observator, Antena 1 dă startul etapei semifinale din Asia Express. Cele patru echipe rămase în competiție vor înfrunta din nou o serie de probe pentru a-și asigura un loc în marea finală.

asia express, antena 1, semifinale
Începe etapa semifinală din Asia Express

Cea de-a noua ediție se va desfășura în Taiwan și le va testa concurenților toate abilitățile. Aceștia vor fi nevoiți să găsească monedele care au fost ascunse în cele mai ciudate locuri, unul dintre acestea fiind Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare.

De asemenea, ediția va aduce atât telespectatorilor cât și concurenților o premieră. Una dintre misiuni le va permite participanților să-și folosească asul din mânecă și anume talentul lor, pentru a aduna bani. Așadar, probabil Abagiu va machia femei pe stradă, iar chef Bontea le va găti taiwanezilor. Cum se vor descurca celelalte echipe puteți vedea diseară pe Antena 1.

 

Urmăriți Impact.ro și pe