Așa-zisul călugăr Cristi Călin dă cărțile pe față: „Fac parte dintr-un serviciu secret!”. Cine erau țintele

Mihnea Tălău 07.10.2022, 10:17
Așa-zisul călugăr Cristi Călin dă cărțile pe față: „Fac parte dintr-un serviciu secret!”. Cine erau țintele

Falsul călugăr Cristi Călin, cel care a generat un imens scandal sexual în care sunt implicați politicieni și înalte fețe bisericești, a făcut, joi seara, dezvăluiri fulminante în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la RomâniaTV. A recunoscut în direct.

A recunoscut că a fost angajat cu contract de către serviciul secret

”Călugărul” Călin, pe care ÎPS Teodosie l-a trimis la un examen psihiatric, a mărturisit că face parte dintr-un serviciu de informații românesc, dar fără a preciza care este acesta.

El a recunoscut că a fost angajat cu contract de către serviciul secret, că i s-a cerut să pregătească din punct de vedere tehnic spațiile în care aveau loc orgiile sexuale pentru a fi înregistrați participanții. Călin spune că a avut o misiune și că a primit tehnică audio-video, pe bază de proces-verbal, de la angajatorii săi.

“Fac parte dintr-un serviciu de informații! Este autorizat, face parte din sistemul legal, este controlat de Parlamentul României. Nu sunt ofițer acoperit, ci agent. Am semnat un contract. Aveam tehnică de interceptare luată cu proces-verbal și serie de inventar. Nu făceam acest lucru de capul meu. Nu vă pot spune despre ce serviciu secret este vorba, nu am spus nici doamnei procuror acest lucru”, a declarat nonșalant falsul călugăr.

Întrebat la Cotroceni despre Ciolacu și Dragnea

Călin a mai dezvăluit că vinerea trecută a fost chemat la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu ”o doamna consilier” a președintelui Klaus Iohannis care i-a solicitat toate detaliile legate de orgiile sexuale. De speța deputatului PSD, la acea vreme, Aurel Bălășoiu sau despre Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, pe care acesta i-a tot invocat.

Mai mult, falsul călugăr susține că a fost întrebat de consilierul  lui Iohannis și dacă Marcel Ciolacu a fost implicat. Ori Liviu Dragnea.

Cum se va numi noul partid al lui Liviu Dragnea

Trebuie spus că Cristi Călin a fost implicat în ultimii ani mai multe scandaluri în ultimii ani, fiind în vizorul poliției după ce s-a îmbrăcat în haine de călugăr, fără să dețină această calitate, și a cerut donații de la credincioși.

El a tot susținut că este călugăr, aparținând de un schit al Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi. Numai că respectiva Biserică l-a contrazis, oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...