Aşa se strâng averile. Soţia lui Gigi Becali, apariţie surprinzătoare. Ce a cumpărat Luminița Becali la reducere

Ioana Bucur 18.08.2021, 21:04
Aşa se strâng averile. Soţia lui Gigi Becali, apariţie surprinzătoare. Ce a cumpărat Luminița Becali la reducere

Se spune că extremele se atrag, iar soții Becali par să fie unul dintre cele mai bune exemple. Cu toate că este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară și ar putea să își satisfacă, fără ezitare, orice poftă, gestul făcut de soția lui Gigi Becali este cu adevărat surprinzător.

Cum a fost surprinsă soția lui Gigi Becali, în București

Soția lui Gigi Becali este un exemplu demn de urmat. În timp ce magazinele de lux sunt pline de iubite și neveste de milionari, care cheltuie acolo părți bune din averile partenerilor, Luminița Becali nu este deloc pasionată de branduri.

Ea a fost surprinsă, recent, de echipa de paparazzi a redacției Spynews, în timpul unei ieșiri la shopping într-un centru comercial din Capitală. Cu toate că banii nu sunt o problemă în familia lor și nu există niciun moft pe care nu și l-ar putea permite, soția lui Gigi Becali a intrat direct în magazinele în care erau reduceri. Ea a pus rapid ochii pe o rochie care avea prețul scăzut, însă nu a cumpărat-o. Tot la promoții, Luminița a descoperit o altă rochie pe care a și achiziționat-o.

Soţia lui Gigi Becali, apariţie surprinzătoare
Soţia lui Gigi Becali, apariţie surprinzătoare

„O să mă certe”

Dacă Luminița Becali nu este dispusă să dea sume fabuloase pe haine și accesorii de firmă, nu același lucru se poate spune despre soțul său. Pasiunea lui Gigi Becali pentru haine este deja cunoscută, afaceristul nu se uită la preț în momentul în care și comandă un costum și alege mereu branduri celebre pentru ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă.

Un apropiat al familiei a dezvăluit, pentru Playsport, că Luminița a ajuns, la un moment dat, să schimbe căptușeala unei haine „ieftine” pe care abia o cumpărase, pentru a-și păcăli soțul.

„Un episod m-a impresionat şi nu are legătură cu fotbalul. Gigi mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă nişte cumpărături. În faţa mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro şi i-a dat soţiei. Doamna a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” şi Gigi i-a întins 15 mii. Şi să vezi cât de modestă este femeia asta!

Am fost la toate mărcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de modă din lume. A cumpărat mici chestii şi, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un manechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preţ, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, şi-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul şi ştiam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat şi l-am rugat dacă poate să schimbe căptuşeala şi o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci.”, a povestit Florin Nedelcu pentru Playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...