Cosmin Olăroiu lămurește de ce nu mai poate veni la FCSB. ”Mai poate lucra Gigi Becali cu mine?”

Nicu Stan 17.08.2021, 20:43
Cosmin Olăroiu lămurește de ce nu mai poate veni la FCSB. ”Mai poate lucra Gigi Becali cu mine?”

Cosmin Olăroiu a rupt tăcerea și a spus de ce nu mai poate veni vreodată la FCSB. De numele lui Cosmin Olăroiu se leagă ultimele mari performanțe ale echipelor românești în Europa. Astfel, o semifinală de Cupa UEFA îl plasează în galeria antrenorilor cu greutate din fotbalul nostru pe Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu, dezvăluiri despre revenirea sa la FCSB. ”Am întâlnit tot felul de președinți de club…”

Cosmin Olăroiu a spus de ce el nu mai poate antrena vreodată clubul lui Gigi Becali. Cu Cosmin Olăroiu pe bancă, FCSB, care atunci se numea Steaua, deschidea seria revenirii de senzație a românilor în elita granzilor din Europa. Nimeni nu poate uita meciurile din grupele UCL sau faptul că celebrul anternor aducea primăvara europeană la București.

Cosmin Olăroiu a fost dintotdeauna genul de ”antrenor profesor” căruia i s-a potrivit perfect sintagma ”eu vorbesc pe teren”. În plus, s-a întâmplat ca pentru el să vorbească mai mult rezultatele, acesta nefiind amator al aparițiilor tv sau al discuțiilor în presă.

Cosmin Olaroiu nu exclude o noua colaborare cu Gigi Becali
Cosmin Olaroiu nu exclude o noua colaborare cu Gigi Becali

Cosmin Olăroiu antrenează de peste 10 ani în Orient

Cosmin Olăroiu este neschimbat din acest punct de vedere, după mai bine de 10 ani petrecuți în Orient, acolo unde și-a făcut numele respectat, câștigând trofee și bani. Cosmin Olăroiu  a fost de acord, pentru prima dată, să vorbească deschis despre o posibilă revenire la FCSB.

”Nu știu, sunt treburile lor acolo, ce fac ei acolo și ce antrenor pun, dar în ce mă privește pe mine, nu este nimic. Păi ar mai putea lucra Gigi Becali cu mine? Cam asta e întrebarea… Acum sincer, n-ai de unde ști. Și să știi, am întâlnit de-a lungul vieții petrecute în fotbal fel și fel de președinți.

Președinții de club sunt peste tot cam la fel

Apoi, am experiența altor antrenori cu care am discutat și mi-au povestit fel și fel de chestii. Și președinții sunt, în general, more or less, cam aceeași peste tot. Poate doar la cluburile mari care au un management care protejează într-un fel sau altul antrenorul, în relația cu președintele. Peste tot o să găsești președinți care fac tot felul de presiuni asupra antrenorilor.

Adică viața noastră nu se rezumă numai la a antrena echipa, știi? Trebuie să ai un management cu presa, un management cu suporterii, cu conducerea clubului”, a spus Cosmin Olăroiu, potrivit playsport.ro.

Cum se înțelege Cosmin Olăroiu cu Mirel Rădoi

De asemenea, acesta a dezvăluit cum decurg lucrurile între el și ”copilul lui de suflet”, care este nimeni altul decât Mirel Rădoi. Cosmin Olăroiu spune că nu îi dă sfaturi lui Mirel Rădoi.

”Dar n-ai cum să-i dai sfaturi! Ascultă-mă, terminați cu astea, tu ca să-i dai sfaturi unui om trebuie să fii pe același palier cu el de noțiuni despre adversar, despre jucătorii echipei lui, dacă nu cunoști jucătorii lui și îi spui să joace într-un anume mod și jucătorii nu pot să joace în acel sistem, atunci ce face, se va lua după mine?

Cosmin Olăroiu nu-l invidiază pe Mirel Rădoi

Sau adversarul are o anumită așezare, strategie, iar el trebuie să facă într-un anumit fel, eu ca să pot să-i dau sfaturi trebuie să mă uit la meciuri, să le analizez, să cunosc jucătorii, ca să pot să-i dau sfaturi. Ce pot să spun e că nu-l invidiez”, a precizat Cosmin Olăroiu.

Urmăriți Impact.ro și pe