Ai telefon Samsung? Măsura luată îi va deranja pe foarte mulți clienți

Iancu Andreea 09.06.2020, 11:25

Utilizatorii telefoanelor marca Samsung ar putea fi deranjați de gestul făcut de gigant. Producătorul ar putea lua o decizie care afectează clienții din întreaga lume. O imagine care circulă pe internet a stârnit un val de reacții în rândul utilizatorilor Samsung.

Noi modificări ale ecranului de blocare

Este deja cunoscut faptul că Samsung este marele rival al Apple, iar gadgeturile sale se vând în toată lumea. Totuși, noile modificări ce se zvonesc a avea loc, sunt deloc apreciate de către utilizatori. Conform informațiilor din mediul online, telefoanele marca Samsung urmează să afișeze reclame în modul de ecran blocat. Acest lucru este deja hulit de către deținătorii actuali ai gadgeturilor.

Totul a pornit de la o imagine care a stârnit un val de reacții. Cu toate acestea, ea pare să nu fie tocmai una reală. Chiar și așa, o astfel de veste nu este imposibilă. Numeroși producători chinezi obișnuiesc să afișeze reclame în diverse interfețe ale telefoanelor pe care le vând. Astfel, prețurile de vânzare ale gadgeturilor sunt reduse într-o anumită măsură. Acesta este și unul dintre motivele pentru care producătorul Samsung, considerat unul premium, nu ar trebui să apeleze la astfel de politici.

Reclamele care ar putea apărea în modul de ecran blocat al telefoanelor Samsung Foto - androidauthority.com
Reclamele care ar putea apărea în modul de ecran blocat al telefoanelor Samsung
Foto – androidauthority.com

Totodată, coreeni ar putea afișa reclame în widget-urile cu informații despre vreme. Din fericire, însă, mesajele publicitare ar putea fi disponibile doar în anumite zone ale Globului. În special țările din Asia sunt obișnuite cu astfel de reclame pe diferite interfețe. Occidentul ar putea fi totuși ocolit de această politică.

Reacția reprezentanților Samsung

Întrebați dacă urmează să includă o astfel de politică pe terminalele Samsung, reprezentanții au ales să nu comenteze aceste zvonuri și speculații. Așadar, pentru moment nu se cunoaște dacă se fac teste sau urmează ca firma să implementeze noi măsuri.

Pe de altă parte, Xiaomi deja a inclus pe unele piețe astfel de reclame, oferind utilizatorilor de tehnologie telefoane la prețuri reduse.

Urmăriți Impact.ro și pe