Așa arată Vica Blochina în realitate. Detaliul rușinos care s-a văzut în poze, vedeta ar plăti bani grei să le șteargă de pe net

Stan Filon 11.06.2023, 18:12

S-a aflat cum arată Vica Blochina în realitate! Cu siguranță, celebra blondină ar vrea ca pozele care au apărut pe internet să dispară ca prin magie, însă este prea târziu. Vedeți în rândurile de mai jos cum a fost surprinsă fosta concuretă Survivor!

Așa arată Vica Blochina în realitate

Secretul Vicăi Blochina s-a aflat! Fosta balerină de la Melody, ajunsă la vârsta de 47 de ani a fost fotografiată fără filtre și fără alte artificii. Acum s-a aflat cum arată Vica Blochina în realitate. Fosta concurentă de la Survivor se pare că a fost afectată puternic de emisiunea din republica Dominicană.

Vica Blochina este în atenția publicului din România de zeci de ani. A fost dansatoare la Melody, iar bărbații visau cu ochii deschiși la ea. Făcea furori pe unde mergea. Ei bine, timpul a trecut și peste Vica Blochina, din păcate, iar fosta balerină cu trupul tras prin inel este de domeniul istoriei.

Asa arata Vica Blochina in realitate
Asa arata Vica Blochina in realitate

Cât a slăbit Vica Blochina în jungla dominicană

Blondina a participat recent la Survivor, unde a rezistat doar patru săptămâni, chiar dacă la plecare era decisă să se bată pentru premiul cel mare. Ei bine, în doar patru săptămâni, fosta balerină a reușit performanța să slăbească 7 kilograme. A fost trimisă acasă de telespectatori, iar aventura sa s-a încheiat. pe lângă o sumă frumoasă de bani, cu siguranță, Vica Blochina s-a ales și cu o scădere importantă în greutate.

Minunea nu a ținut prea mult, însă. Odată ajunsă acasă, Vica noastră a început să se servească cu toate delicatesele care i-au lipsit în jungla dominicană. Încet, dar sigur, cele 7 kilograme pierdute prin junglă le-a regăsit la București. Mai mult, Vica se pare că mai pus ceva extra, după cum chiar ea a recunoscut. S-a supărat atât de tare, încât s-a dus direct la medic, unde a cerut să îi fie micșorat stomacul! Semnele însă au rămas.

Realitatea dureroasă

„A venit această operație după Survivor. Acolo am slăbit șapte kilograme, dar cum am ajuns acasă m-am îngrășat. Acolo nu mă gândeam la mâncare deloc, nu duceam dorul. A fost grea revenirea. Am fost bulversată, nu am dormit mult, psihic m-a distrus. Și ce faci ca să umpli golurile și situațiile grele, mănânci. Și am zis astăzi lasă că mănânc puțin, mâine la fel, hai că încă stau bine hainele pe mine și, dintr-odată, m-am trezit mai pufoasă”, dezvăluia Vica Blochina, pentru Fanatik.ro.

Acum, Vica Blochina a fost fotografiată pe stradă, iar rezultatele nu îi fac deloc onoare. Blondina este plină de vergeturi, iar picioarele perfecte ale fostei balerine sunt acum brăzdate de urmele kilogramelor în plus, după cum putei vedea în pozele de AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...