Andreea Bălan, taxată dur de Raluca Bădulescu. “O să iasă iar discuții”. De ce a ajuns artista să fie criticată în halul ăsta

Ioana Bucur 12.05.2021, 12:16

Jurata de la Bravo, ai stil a lovit din nou, iar în vizor a fost luată una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Andreea Bălan, taxată dur de Raluca Bădulescu. De ce a ajuns vedeta să fie criticată în halul ăsta.

Andreea Bălan, taxată dur de Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a fost invitata lui Denise Rifai, la Kanal D. Excentrica jurată de la Bravo, ai stil a răspuns cu sinceritate șirului de întrebări puse la foc continuu de jurnalistă. La un moment dat, discuția a atins, în mod inevitabil, subiectul celor mai prost îmbrăcate vedete din showbiz-ul românesc. În ultimii ani, nu s-a ferit niciodată să își exprime opiniile, fără menajamente, indiferent de reacțiile celor care i-au intrat în vizor. Andreea Bălan, taxată dur de Raluca Bădulescu, care a nominalizat-o în rândul celor mai prost îmbrăcate persoane publice din România. De fapt, jurata de la Bravo, ai stil a explicat  că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” sunt două categorii de persoane publice: artistele tinere, care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit încă propria identitate stilistică și cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară și nu vor să lucreze cu stiliști.

„Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan”, a spus Raluca Bădulescu.

Andreea Bălan, taxată dur de Raluca Bădulescu
Raluca Badulescu, la emisiunea lui Denise Rifai

„O să iasă iar discuții”

Jurata de la Bravo, ai stil a mărturisit că Andreea Bălan face parte din grupul vedetelor „nefericit” îmbrăcate. Cu toate că era conștientă de faptul că „vor ieși discuții” în urma comentariilor sale, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, ea a subliniat că Andreea, la fel ca toate celelalte vedete pe care le-a analizat, ar trebui să înțeleagă că nu le critică pe ele, ca persoane, ci alegerile lor vestimentare.

„Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI