Artiștii care candidează la alegeri în decembrie. Marcel Pavel e doar unul din numele cunoscute

Stan Filon 28.10.2020, 08:21
Artiștii care candidează la alegeri în decembrie. Marcel Pavel e doar unul din numele cunoscute

Câțiva dintre artiștii din România schimbă scena de spectacol cu cea politică! Actori și cântăreți care ne-au încântat ani de zile au decis că este timpul unei schimbări. Așa că s-au decis să candideze la alegerile parlamentare de anul acesta.

Mai mulți artiști din România se lansează în politică

Unii dintre ei spun că politica e un domeniu interesant şi că ar avea multe idei benefice. Alţii recunosc faptul că pandemia le-a dat peste cap socotelile financiare şi că o sursă sigură de venit ar fi mai bună.

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi, designerul Nausica Mircea şi actriţa Magda Catone sunt gata să-și lase carierele pentru a se arunca în lupta politică din România. Aceștia s-au decis să nu mai stea pe margine și să privească, ci să se implice în plitică.

Mai multi artisti din Romania se lanseaza in politica
Mai multi artisti din Romania se lanseaza in politica

Marcel Pavel vrea ca natura să-și reintre în drepturi, în România

Cântărețul Marcel Pavel (60 ani) a precizat că a acceptat propunerea de la Partidul Ecologist Român pentru a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie. Artistul nostru figurează pe poziţia a doua pe listele condidaţilor propuşi de Partidul Ecologist Român pentru Camera Deputaţilor Mureş. Cu toate acestea, Marcel Pavel a ținut să precizeze că nu s-a înrolat în partid, ci a rămas independent.

“Nu fac parte din nici un partid politic. Candidez ca independent. Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegale. Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”, a precizat  artistul pentru Antena 3. Pentru cântăreţ, pandemia a fost o perioadă grea, mai ales că a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a stat internat în spital cu serioase complicaţii.

Sanda Ladoși, călită ca manager în focul de la circ

Cântăreaţa Sanda Ladoşi candidează pentru un fotoliu de deputat pentru acelaşi partid, tot pentru Mureş. Solista, care a fost în conducerea Circului Globus din Bucureşti, are experienţă managerială, pe care speră să o poată folosi şi în politică.

Tot spre această lume agitată s-a îndreptat şi actriţa Magda Catone. Ea a candidat pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2 din Bucureşti şi este acum propunerea PNL pentru una dintre funcţiile de viceprimar, tot la Sectorul 2.

Creatoarea de modă Nausica Mircea vrea să devină parlamentar. Aceasta va candida pe listele Pro România la alegerile din data de 6 decembrie. Se ocupă de modă de circa 20 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...