Vlăduța Lupău, acuzată dur chiar de fina ei. ”Ai fost de treabă doar la botez”. Motivul scandalului

Iancu Andreea 16.05.2020, 14:46
Vlăduța Lupău, acuzată dur chiar de fina ei. ”Ai fost de treabă doar la botez”. Motivul scandalului

Două artiste din showbiz-ul românesc par să fie la cuțite. Acestea poartă o luptă aprigă în zona online, iar lucrurile nu par să se îndrepte către un final. Dincolo de aceste discuții, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt și rude.

Discuții aprinse pentru o melodie

Scandalul dintre nașă și fină se anunță tumultos. Deși în branșa cântăreților de muzică populară este loc pentru toată lumea, cele două femei nu se pot înțelege. Acestea au ajuns să se certe pe melodiile pe care le interpretează.

Cea care și-a exprimat nemulțumirea în mod public este Georgiana Lobonț. Artista a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram. Este de părere că nașa copiilor săi o ia peste picior. Discuțiile ar fi pornit de la o melodie, cântată de ambele artiste.

Eu nu mă concurez cu nimeni. Toți avem loc sub soare. Dacă voiai să demonstrezi că ești bună, trebuia să fii mai bună ca varianta mea, a spus Georgiana.

Georgiana Lobonț, acuze la adresa Vlăduței Sursă - cluju.ro
Georgiana Lobonț, acuze la adresa Vlăduței
Sursă – cluju.ro

Fina Vlăduței Lupău și-a vărsat tot amarul și a spus ceea ce o neliniștește. Ea mărturisește că prefera să nu o aibă drept nașă.

Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez. Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare.

Georgiana, acuze la adresa nașei copiilor ei

Georgiana este dezamăgită de relația pe care o are cu cea care i-a botezat copiii. Aceasta mărturisește că Vlăduța era considerată parte din familie până la acest scandal.

Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin de la oamenii pe care îi consideri parte din familia ta. Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a scris Georgiana Lobonț pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...