Cum arăta Vlăduța Lupău la 18 ani. Participa la Miss Romândria și nu auzise de tratamente de înfrumusețare

Ana Ionescu 20.05.2021, 19:38

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite și ascultate cântărețe de muzică populară din România. Artista a devenit faimoasă peste noapte, după ce a lansat piesa Fain îi numele Mărie, care a avut un succes uriaș. Până să devină celebră, artista cânta în biserici și nu auzise de tratamentele de înfrumusețare, la care se pare că a apelat după ce a devenit faimoasă.

Cum arăta Vlăduța Lupău înainte să devină celebră. La 18 ani participa la Miss Romândria

Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o voce superbă, cu o carieră de succes, dar și o frumusețe răpitoare. Are un look foarte natural, însă imagini cu ea de la 18 ani, pe când participa la Miss Romândria în 2009, arată clar că artista a apelat de mai multe ori la serviciile esteticienilor.

În urmă cu aproape 12 ani, Vlăduța Lupău nu semăna deloc cu diva sexy de astăzi. Avea chipul unei copile simple, cu sprâncene subțiri și arcuite, o dantură nu tocmai perfectă și buzele nu la fel de cărnoase ca acum. Cu timpul, se vede clar că artista a trecut prin mai multe transformări. Ea a mărturisit că apelează adesea la tratamente corporale pentru a scăpa de celulită, dar a trecut şi pragul cabinetelor medicilor esteticieni pentru mărirea buzelor și eliminarea ridurilor de expresie. Cea mai vizibilă schimbare este însă cea la nivelul danturii. Acum, artista are un zâmbet perfect și o dantură de invidiat.

„Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială.”, mărturisea Vlăduța pe contul ei de Instagram.

Cum arata Vladuta Lupau la 18 ani. Participa la Miss Romania si nu auzise de tratamente de infrumusetare
Vladuta Lupau si Adi Rus s-au casatorit in toamna lui 2019

Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de 4 ani

Vlăduța Lupău cântă de la vârstă de 4 ani. Ea a avut prima apariție TV la Tezaur Folcloric, în 1995. Și-a făcut debutul alături de alte două tinere cântărețe: Diana Gurzan și Andrada Pârăia. Artista s-a căsătorit în noiembrie 2019 cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj.

Nașii celor doi au fost cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac. Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie de Adrian Rus într-un mod inedit, cu ajutorul poliției rutiere. Artista a fost oprită de polițiști în trafic, la ora 3.00 dimineața, însă până la urmă a avut parte de o mare surpriză.

”Au ajuns să îmi ceară trusa medicală. Mă duc la portbagaj să caut trusa medicală și apoi m-am uitat în spate și l-am văzut cu un buchet de flori și un inel”, a spus Vlăduța Lupău.

Urmăriți Impact.ro și pe