VIDEO

Artista celebră care vrea să-i cânte la nuntă Simonei Halep. Mesajul a fost transmis deja. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 03.06.2022, 20:26
Artista celebră care vrea să-i cânte la nuntă Simonei Halep. Mesajul a fost transmis deja. EXCLUSIV

Elena Gheorghe se mândrește cu faptul că a fost mereu o vedetă îndrăgită de marele public. Ea spune că la acest lucru a contribuit și faptul că nu a ținut mai nimic ascuns din viața sa, dar și faptul că a reușit să evite situațiile stânjenitoare. „Întotdeauna am fost așa cum mă vedeți și la televizor, și pe scenă. Și cum mă prezint mereu oamenilor. Am fost eu însămi!”, începe Elena Gheorghe seria confesiunilor pentru impact.ro.

Artista celebră care vrea să-i cânte la nuntă Simonei Halep

Pe de altă parte, admite că a fost atrasă mereu de muzica machedonească. „Pe jumătate machidoancă fiind am ales să pun în lumina cât de bine am putut moștenirea pe care am primit-o la rândul meu. Iar muzica asta a prins foarte bine. Mai nou aș spune că la spectacolele mele nu există să nu introduc în playlist și câteva melodii de acest tip. Sunt din ce în ce mai solicitate și asta nu face decât să mă bucure. Însă nu voi abandona nici stilul pop sau latino, care mi-au adus și ele multe bucurii!”, adaugă Elena Gheorghe.

Vedeta nu ezită să recunoască că fredonează mai tot timpul: „Fredonez foarte des, cam aproape orice melodie preferată. Și nu sunt puține, vă asigur! Fredonez sub duș, fredonez în bucătărie, fredonez mai ales când câte o nouă melodie căreia trebuie să-i găsesc cea mai bună înterpretare. E un defect profesional, ce să fac?!”.

„O apreciez așa cum o apreciază o țară întreagă”

Provocată să răspundă dacă ar vrea să cânte la nunta Simonei Halep, cea mai bună jucătoare de tenis de câmp din istoria țării noastre, aromâncă și ea la origini, Elena Gheorghe nu a stat o secundă pe gânduri înainte de a răspunde: „Ar fi o onoare. O apreciez așa cum o apreciază o țară întreagă. Dacă aș fi liberă și invitată să cânt la vreun eveniment special pentru Simona Halep sigur că aș face-o. Le urez  și să aibă parte de copiii frumoși și talentați așa cum sunt și ei!”.

Măritată de 11 ani cu Cornel Ene, un fost coleg de la trupa Mandinga, Elena Gheorghe afirmă că încearcă să fie o mama „prietenoasă”.  Ea are un băiețel de 11 ani, pe Nicholas Răzvan, dar și o fetiță de aproape cinci ani, Amelie Nicole.

„Încerc să fiu o mama prietenoasă. Cred că copilul se deschide în fața părintelui dacă există prietenie. Încerc însă să fiu autoritară, mai ales atunci se trece măsura. Încerc să impun totul cu ajutorul logicii, iar nu prin vreo altă schemă de tratament, ca s-o numesc așa, schemă pe care au cunoscut-o și folosit-o și părinții noștri, despre care ei credeau că ar fi bună”, explică ea pentru impact.ro stratagema la care apelează cel mai des în viața ei de părinte.

Însă atunci când vine vorba despre o modificare a numărului persoanelor familiei sale, Elena spune că nu se pune problema.

„Am doi copii minunați și perfecți. E tot ce am nevoie acum. Nu ne gândim la următorul copil, nici eu, nici soțul meu, fiindcă trebuie menținut și un anume echilibru între viața personală și carieră. El, Cornel, nu e doar soțul meu, e cel mai prieten al meu, cu care discut deschis orice. El e lângă mine și pe scenă, și acasă și e normal să fie așa. Mai am un sfătuitor bun în persoana tatei, mai ales în chestiunea lucrurilor care sunt mai dificil de gestionat, dar mă întâlnesc rar cu el”,  conchide frumoasa Elena Gheorghe.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe