Arsenal a pus ochii pe puștiul-minune de la FCSB. Ce le-a transmis Gigi Becali englezilor

Andrei Cezar, Paul Dobrescu 22.11.2021, 15:00
Arsenal a pus ochii pe puștiul-minune de la FCSB. Ce le-a transmis Gigi Becali englezilor

Jucătorii de la FCSB continuă să prezinte interes pentru echipele din Europa. Arsenal a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai vicecampioanei, iar răspunsul lui Gigi Becali nu a întârziat să apară. Latinfundiarul le-a transmis un mesaj tranșant ”tunarilor”.

Puștiul-minune de la FCSB, în atenția lui Arsenal. Ce le-a răspuns Gigi Becali englezilor

Unul dintre cei mai promițători jucători din lotul roș-albaștrilor este Ianis Stoica. În vârstă de doar 18 ani, atacantul vicecampioanei a avut evoluții remarcabile în acest sezon. El a strâns 14 meciuri în tricoul FCSB-ului în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1. În tot acest timp, Ianis Stoica a marcat șase goluri și a oferit două pase decisive. Ultima sa reușită a avut loc aseară, în meciul cu FC Botoșani, încheiat cu scorul de 3-1 pentru FCSB.

Evoluțiile bune și calitățile excepționale pentru un fotbalist de vârsta sa au atras atenția unor cluburi mari din Europa. Printre acestea se numără și Arsenal, echipă aflată pe locul 5 în Premier League.

Gigi Becali nu pare însă dispus să își cedeze atât de devreme ”perla” și le-a transmis ”tunarilor” să își ia gândul de la Stoica. Pentru moment. Căci latifundiarul are de gând să îl vândă peste un an sau doi.

Nu mai vreau să spun sume, dar profilul lui de jucător… el este număr 9. Mi-au spus Meme și Edi. M-am bcuurat că e număr 9 pentru că lumea duce lipsă de număr 9. Nu știu, dar nu are rost să îl monitorizeze Arsenal. E bine asta… Poate să îl ia peste un an, doi, dar acum nu e de vânzare. E tehnic, are fizic, e puternic, forță, e foarte inteligent, nici nu zici că are 18 ani. Zici că are 23 de ani”, a spus Gigi Becali.

Arsenal a pus ochii pe pustiul-minune de la FCSB. Ce le-a transmis Gigi Becali englezilor
Arsenal a pus ochii pe pustiul-minune de la FCSB. Ce le-a transmis Gigi Becali englezilor

A fost dorit de Bayern Munchen, dar a ales să semneze cu FCSB

Arsenal nu este prima mare echipă din Europa care s-a interesat de atacantul român. Ianis Stoica a fost dorit în trecut și de Bayern Munchen, în perioada când era junior, însă a ales să semneze cu FCSB.

Am jucat un meci contra lui Bayern Munchen și a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua și am ales Steaua în loc de Bayern Munchen. Știam că am șanse mult mai mari aici. Într-un an și jumătate pot deveni titular, simt că pot și nu văd de ce nu mi-aș propune asta”, a spus Stoica.

Ianis Stoica, săgeți către Edi Iordănescu: ”Nu sunt afectat de plecarea lui”

Puștiul-minune de la FCSB pare să stea bine și la capitolul psihic. Ianis Stoica nu a fost influențat de ultimele scandaluri care au avut loc la formația roș-albastră și a declarat că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca vicecampioanei.

Noi suntem jucători şi trebuie să ne facem treaba indiferent de circumstanţe. Că se schimbă sau nu antrenorul, noi suntem plătiţi să jucăm şi să respectăm ce ne spune antrenorul. Nu ne interesează că a plecat sau că vine cineva, noi trebuie să fim profesionişti. Eu nu sunt afectat. Sunt plătit să joc, joc oricât mă bagă antrenorul.
Obiectivul meu este să ajung la 10 goluri marcate până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după victoria cu FC Botoșani, scor 3-1.

Urmăriți Impact.ro și pe